Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

zaten aldığım en büyük ders oldu...bugüne kadar kazandıklarımda hep sayfanın özeline yazdım teşekkürlerimi ama işte bunda heyecandan şak diye sayfalarına yazdım..şimdi oradan yorumumu kaldırayım..özellerine ayrıca adres teyid için yazdığımda yine teşekkür etmiştim..ama bir daha asla böyle bir hataya düşmem,genele teşekkür etmem. . yazan herkese teşekkür ediyorum,forumu meşgul etmemek adına hep özellerinize dönmeye çalıştım ama bazı arkadaşlarımın mesaj kutuları dolu olduğundan mesajım ulaşmadı:7cokgec ve tekgercegim sizlere yazdığım mesajlar geri döndü,mesaj kutusu dolu uyarı yaptı.

detanın cvbı son şık kıyafetlerin yumuşatıcıyla yıkanmasıyla ilgili olan şık

lezitayı bulamadım ama :44:

evet ya şu adwin benimde aklımda ama benim akıllı bişeyim yok eşimin teli akıllı..bende akılsız bir blackberyy var oda çocukların elinde oyuncak oldu zaten..ama akıllı bir tel. alıcam kendime..alıncada ilk işim ingstagram a kayıt olmak ve adwin indirmek

https://apps.facebook.com/teknobavul/

sevimlikedim gördünmü bilmiyorum ama ayın 2 sindeki detan sonuçlarında eşinden kazanmışsın tebrikler

Ben yedigune katilayim dedim.son kisimda kayit basarisiz yaziyor.kac kere fenedim olmadi.neden olmuyor uyelik bilgilerimi giriyorum kayit basarisiz yaziyor

bende adwinden sürekli yapıyorum daha birşey oldugu yok ama paylaşım yapmıyordum
bugun onuda yaptım bakalım kısmet olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…