tbr ederimdarısı bize hiç takma öyle insanları ,bu yarışmalarda öyle insanlar varki takaslar, oyunların hilesini çözüp her hafta kazanıp kul hakkına girenlerrrr ,kazanamayınca böyle hırs yapıp öyle saldırıyorlar işte . bende kazanınca hiç sayfadan yazmam teşekkürümü sayfadan özel mesajla iletirim en güzeli böyle hiç kimseyle muhatap olmadan seni ödül sahibi yapan firmayla irtibat kurman en güzeli. iyi günlerde kullan .
helen harperin cvbı ne acaba :44:
helen çanta doğru cevap
lezita da A) Erkek çocukları 2100, kız çocukları 1700 kalori
ben de gelen tüm çikolataları dağıttım evde 5-6 tane kaldı , hem oğlum adına hem kendim adına kazanmıştım .. Dağıttıkça Allah devamını yolluyor gerçekten :) bu ay çok bereketli geçti kızlar adwin den bir sürü şey kazandım hem kendim hem eşim adına , hatta eşe dosta hediyeler bile aldık gelen hediye çekleriyle , yedigün boyner çeki veriyor 50 tl onlardan da kazandık maaşallah , faiy , activex hediye paketleri de geldi .. akıllı telefonu olanlar ipad ,ipod,tablet pc sahibi olanlar mutlaka kursun , google play ve i tunes içerinde uygulama var indirip mail adresi ile kayıt yapıyorsunuz ,sonra da kampanyalara tıklayıp anketleri falan yanıtlıyorsunuz , ben kampanyaları paylaşırken twitter dan da paylaşım yapıyorum + 4 çekiliş hakkı daha veriyor , sanırım bu yüzden de kazançlı çıktık , hiçbirşey kazanamıyordum çoğu şeyden , adwin ilaç gibi geldi :) gerçi çoğu kampanyasından kazandığım için artık yenilerini bekliyorum siz de katılın mutlaka benden tam not aldılar
evet ya şu adwin benimde aklımda ama benim akıllı bişeyim yokeşimin teli akıllı..bende akılsız bir blackberyy var oda çocukların elinde oyuncak oldu zaten..ama akıllı bir tel. alıcam kendime..alıncada ilk işim ingstagram a kayıt olmak ve adwin indirmek
https://apps.facebook.com/teknobavul/
evet ya şu adwin benimde aklımda ama benim akıllı bişeyim yokeşimin teli akıllı..bende akılsız bir blackberyy var oda çocukların elinde oyuncak oldu zaten..ama akıllı bir tel. alıcam kendime..alıncada ilk işim ingstagram a kayıt olmak ve adwin indirmek
https://apps.facebook.com/teknobavul/
Ben yedigune katilayim dedim.son kisimda kayit basarisiz yaziyor.kac kere fenedim olmadi.neden olmuyor uyelik bilgilerimi giriyorum kayit basarisiz yaziyor
Simdi yine denedim.kaydetme basarusiz yaziyor.katilamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?