Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar Pamukkale bebe den alışveriş yapan oldumu hiç 45 günde teslim dediler 3 ay oldu ürünüm gelmedi 80 liraya ana kucağı almıştım yeğenime

eskiden buranın hızına yetişemezdim..şimdi dönüp dolaşıyrum hiç ilerleme yok..hep aynı sayfada kalıyor

birde saray halı her hafta formatı degiştirecegini yazmış yeni okudum belki şartlar degişirse katılanabilir takip edin isterseniz

anne lütfen 1 yıllık canbebe yarısmasının kazananlarını acıklamıs hanımlar... facebook sayfasında yazılarla beraber yayınlanmıs katılanlar bı bakıversın.. inşallah ıhtıyacı olan kişiler kazanmıstır..
:44:

slm kızlar
bende bugün coca cola kırmızı kasadan ilk siftahımı yaptım...

aslında acele bir işim vardı tam çıkıyordum eşim aradı..stoklar gelmiş facede gördüm dedi..bende alel acele bir sürü işe yaramaz şey aldım ilk alışım oldu..ama eskilerin yazdığına göre puanları uçurmuşlar..30 puanlık ürünler 300-400 puan olmuş..dandik hoparlörler 1000 puanda...ben bile kayda değmiycek 3-5 parça ürüne 750 puan harcadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…