Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

50 dakika kazandığıma dair mesaj geldi ve sonrasında turkcell numaralı birini aradım konuştum, kapattıktan sonra ekrana bilgi mesajı geldi. Kullanım tutarı: 0.00 TL yazıyor ama kendi kontörümdende gitmiş bizim mutfağı yolladığı kontörden de gitmiş. Anlamadım bişey yaa :26:

Almanya’da Nestle güvencesi altında üretilen ve tüm dünyada güvenle tüketilen, üstün kalite belgeli saç ve cilt bakım ürünleri markası Bübchen, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden ödüllü tatil fotoğrafları yarışması düzenliyor.

Yaz mevsimini yaşadığımız şu günlerde, sosyal medya kullanıcıların tatillerinde çektikleri fotoğrafları, Bübchen Türkiye | Facebook sayfasından paylaşarak katılabilecekleri yarışmaya gönderilen fotoğraflar, aynı sayfadaki albümde yayınlanacak.

Halk oylamasına açılacak olan fotoğraflardan, her hafta en çok beğeni alan 5 fotoğrafın sahibi; özel çantası içerisinde banyo köpüğü, şampuan, bebek yağı, nemlendiricili süt ve pişik kremi – önleyiciden oluşan BÜBCHEN BAKIM SETİ kazanacak.

Tümü birbirinden renkli ve eğlenceli tatil fotoğraflarının yarışacağı bu keyifli etkinlik 16 Eylül 2011 tarihine kadar sürecek. Tıkla ve hemen katıl !

Bübchen Türkiye | Facebook

Katılımcılar, facebook ağı üzerinde hazırlanan uygulamaya katılmayı ve uygulamanın bilgilerine ulaşmasını kabul ettikten sonra, uygulamayı kullanarak arkadaş listelerindeki kişilere, Apikoğlu resmi facebook fan sayfasına katılmaları için davet gönderecektir. Davet gönderilen kullanıcılardan 10 kişinin Apikoğlu resmi facebook fan sayfasına, uygulama üzerinden “kabul et” butonuna tıklayarak üye olmalarıyla, davet eden kişi hediye kazanma şansı yakalayacaktır. Uygulamayı kullanarak davet gönderdiği arkadaşlarından 10 tanesi, uygulamayı kullanarak sayfayı “beğen”en 1., 10., 20., 30., 40., 50., 60., 70., 80. Ve 100. Kullanıcılar 10 porsiyon (yaklaşık 2000gr) Apikoğlu sucuk kazanacaktır. Tıkla ve hemen katıl !

Apikoğlu - Mangal Sefası | Facebook

Firmalarla anlaşarak yaptığınız alışverişlerden komisyon alan ve aldığı bu komisyonu size geri ödeyen Türkiye'nin ilk ve tek para iade sitesi Avantajix'i denemeniz artık yeni bir nedeniniz var. Sitemizin davetlisi olarak Avantajix'e üye olanlar sadece alışverişlerinden para kazanmakla kalmıyor ayrıca hediye de kazanıyor.

1-31 Ağustos tarihleri arasında aşağıdaki link'e tıklayarak avantajix'e üye olan her 50. kişi bizden hediye kazanıyor
Avantajix : Seçkin Sitelerden Avantajlı Alışveriş

İşte ödüllerimiz;
50. kişiye 8 parça ahşap tangram
100. kişiye deri fotoğraf çerçevesi
150. kişiye 45 parça ahşap tangram
200. kişiye deri fotoğraf çerçevesi 250. kişiye 30 parça ahşap oyun seti
300. kişiye kış için soğuktan koruyucu kulaklık
350. kişiye 50ml P.D.J Night parfüm
400. kişiye mavi patik şeklinde fotoğraf çerçevesi
Sonraki her 50. üyeye termos bardak.

FACEBOOK SAYFASI
Maggi Türkiye | Facebook

SORULARIN SORULDUĞU SAYFA
Maggi - Yok mu bi' tabak daha?

Sevgili Lezzet Meraklıları,

Bu Ramazan hem eğleneceğimiz hem de eğlenirken yeni bilgiler öğreneceğimiz yarışmamız ile iftarlarımızın değişmez menüsü çorbalarınız MAGGI® 'den olsun ister misiniz?

Ramazan boyunca hergün 30 kişiye dağıtacağımız birbirinden leziz MAGGI® çorbalarıyla dolu Ramazan Sepeti kazananlarından biri olmak ve düşük yağ içeren yüksek lifli çorba serimizi ilk deneyenlerden olma şansını yakalamak için “Ramazan Çorbanız MAGGI®’den” yarışmamıza katılmayı unutmayın.

Yarışmaya katılmak için, Yarışma boyunca hergün saat 15:00 – 16:00 - 17:00’da olmak üzere sorulan 3 adet soruyu yanıtlayın. İlk 2 soruya doğru cevap verdikten sonra 3. soruyu doğru cevaplayan ilk 30 kişi arasına girin ve siz de MAGGI® Ramazan Sepeti kazanın.

Yarışma Kuralları

· Ramazan boyunca her gün 30 kişiye MAGGI® Ramazan Sepeti verilecektir. MAGGI® Ramazan Sepeti’nin içerisinde Klasik Çorba, Yöresel Çorba ve yeni çorba serimiz olan Yüksek Lifli Çorba çeşitleri yer alacaktır.

· Kampanyaya katılabilmek için web sitemizdeki uygulamaya Facebook hesabınız ile bağlanıp soruları yanıtlamanız gerekmektedir.

· Facebook kullanıcı hesabı başına bir kişi kampanya boyunca sadece bir kere hediye kazanabilir.

· Hediye kazanabilmek için katılımcıların sorulan 3 soruya da doğru yanıt vermesi gerekmektedir.

· Hergün ilk 2 soruyu da doğru yanıtlamış olması şartı ile 3. soruyu doğru yanıtlayan ilk 30 kişiye hediye verilecektir.

· 3. Soruyu doğru yanıtlamış olmasına rağmen ilk 2 soruya doğru yanıt vermeyen okuyucularımız kazanmış sayılamayacaktır ve kazanma hakkı sonraki okuyucuya geçecektir.

· Bir kişi bir soruya birden fazla kez cevap verdiğinde ilk cevap üzerinden değerlendirme yapılacaktır.

· Soruların doğru cevapları ve kazananlar günlük olarak Facebook Maggi Türkiye sayfasında açıklanacaktır.

· MAGGI® Ramazan Sepeti kazanan okuyucularımız sepetlerin gönderilmesini istedikleri adres ve iletişim bilgilerini ************** adresine isimleri açıklandıktan sonra en geç 7 gün içerisinde mail atarak bildirmelidir

· Teslim edilemeyen herhangi bir ödül / geri dönen ödül için alternatif bir kazanan seçilecektir.

· Yarışma Nestle Gıda Sanayi A.Ş tarafından Türkiye’de yaşayan 18 yaş üstü, promosyon ve kampanya ajansları hariç herkese açıktır.

ben de maggide 26. oldum
ama ilk soru da önemli değil 3. soruda ilk 30 'a nası gircez
sıyırdım artık

hiç deme yaaaaa manyak ettiler bizi valla gece internetim çok hızlı şimdi çok yavaş anlamıyorum... bu gülen ifadelerin gece hızına yetişemiyorum şimdi de kamplumbağa gibi ondan maggide de tutturamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…