Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaa bide yanarım yanarım yoğurt cevabıyla 13. olmuşum ona yanarım
doğru cevabı yazaydım sonlara kalırdım.
tühh yaa et yazaydım eyiydi ...

Kızlar ilk iki soruda doğru cevap vermeniz yeteerrrlliii !!! İlk 30 kişi aranısa girmeniz önemli değil.. Önemli olan 3. soruda doğru cevabı verip ilk 30 kişi arasına girmeniz..

kızlar 12-27 temmuz vasleine kzananlardanım.hediyesi gelen oldumu.bana e-mail bile atmadılar.vi birçok kişiye atmamışlar.neden acaba?

ben kazanmadım ama bir arkadaşım kazandı ona da hala yollamamışlar bu cildime yaz geldiden kazandı o hala bekliyor

baktım katıldım arkadaşımın adına 18.yim kızlarrrr
bide ters tarih sırasında bakın kızlar o dğru tam dakika sırasını veriyor.çünkü bende dün öyle bakmıştım.

Acil: Tüm ebeveynler için: Nestle herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yazıyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz :26:

ya maggiye yarıştığım kazandığım mail adresimle adres bilgilerimi yolladım... eşimin mailine benim mailimin kopyası bi de elimize ulaştı teşekkür ederiz tarzı mail atmışlar ne alaka eşimin mailini nerden buldu bunlar ya aklım karıştı ??????

2 soruyu dogru cewapladım tammmmmmmm saat 5 oldu weeeeeee mısafır geldı:84::84::84: bı gozum saatte kadın dıyokı yemek mı yapacan saate bakıyon gıttı maggııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Maggi bugünde gitti. . Kendim zaten kazanmıştım ama bi evli ablam için kaazanıym bi daha dedm ama bi olmadı yaa çıldırcam. Yarına kaldı yine :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…