Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar maggi de kardeşimle aynı anda ayrı ayrı bilgisayardan giriş yaptık ben 25.oldum o 94. oldu cvbı hemn söyledim aynı anda yazdık ama o yazana kadar herkes yazmış

kızlar facede gnctrkcll yazın linki açılmıyor bir türlü yazıyorum ama neyse orda yarışma var

Son düzenleme:

Facebook 2. maili olarak ona yazdıysan onlarda da o görünüyordur die tahmin ediyorum başkada bi çıkış yolu bulamadım :)

Facebook 2. maili olarak ona yazdıysan onlarda da o görünüyordur die tahmin ediyorum başkada bi çıkış yolu bulamadım :)

yok anacım ya öyle bişiy olsaydı ben umursamazdım zaten... hiç alakasız nerden buldunuz kocamın mailini ya valla düşünüyorum düşünüyorum ben hala anlayamadım... sabahtan beri hala düşünüyorum....

facende evli yazıyormu canım hakkında kısmında şu kişiyle evli diye eşinin mail adresini ordan bulmuş olabilirler

Son düzenleme:
evli yazıo ama eşimin ismi falan yok ki olsa bile ben kendi mailimden atmışım yani bana dönüş yapmaları gerekir çok ilginç ya...

günaydın kızlar umarım maggiyi kazanırım ya saat 15 demi başlıcak bi hberverin ltfn

maggi
7. Gün Kazananları

1-Aslı Üstün
2-Leman Duru
3-Selma Kan
4-Neşe Türkölmez Çuhadar
5-Nil Özdamar
6-Zehra soylu
7-Filiz Okul Yanık
8-Halil Dis
9-Şerife Hasanusta Akbudak
10-Hasibe Murat İşçi
11-Melek Ustabaşı
12-Burak Ortac
13-Metin Yegen
14-Enes Duman
15-Hatice Özcan
16-Zeynep Demirtaş
17-Saadet Turna
18-Mehmet Serkan Özten
19-Meryem Kol
20-Fatma Kara Dedeler
21-Cemile Donduran
22-Sebile Sak
23-Dudu Karan
24-Bahar Çam
25-Kevser Kampanya
26-Bahri Mert
27-Sevim Başaran
28-Melike Canbolat Avcı
29-Zehra Özgönül
30-Eren Koş

veeee varııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

ben dee varımmm canım tebriklerrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…