Günaydın koleston videosunu izleyin kazanaınnnn
http://...................../koleston_kopuk_video/video.php?v=e609adc4e7
Koleston Köpük Boyayı Arkadaşlarınıza Tanıtın programımıza katılarak 1 yıllık Koleston Köpük Boya kazanma şansı yakalayabilirsiniz.
Koleston Köpük Boya tanıtım videosunu en fazla kişiye izleten 15 üyemiz, 1 yıllık Koleston Köpük Boya; sonraki 25 üyemiz ise; Pantene Boyalı Saçlar için Bakım Seti kazanıyor.
Koleston Köpük Boya videosunu en çok siz izletin, kazanın!
Bu arada yuva maya başladı cevabııı Yuva 100g Aktif Kuru Maya
Money Club Kart Money Club Kart | Facebook
Arkadaşınızı getirin, serinleyin!
25 arkadaşını davet eden herkes Coca-Cola kazanıyor. Uygulamamıza Money Club Kart - Arkadaşını Getir | Facebook linkine tıklayarak katılabilirsiniz.
http://www..................../MİKR...KOZMETİK-VE-TEMİZLİK-ÜRÜNLERİ/220317614663898
BU FOTOĞRAFLARI 5 KİŞİ ETİKETLEYEN VEYA SAYFAYI 20 KİŞİYE BEĞENDİREN KİŞİLER ARASINDA YAPILACAK ÇEKİLİŞLE ŞANSLI KİŞİ MİKROTEM ÜRÜNLERİNDEN BİRİYLE TANIŞMA FIRSATI YAKALAYACAK!!! etiketleme yapanlar resmin altına kendilerini yazmalılar sayfa beğendirenler ise beğenen arkadaşları tarafından sayfa duvarında bildirilmeliler örn: hamarat hanım önerdi YARIŞMA 8 AĞUSTOS- 9 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDADIR.
Lenacım face de bulamıom seni ad mı değiştirdinn?
cnm kuru mayanın cevabı o değil sanırsam....
kendi tarifinden baktım canım arka sayfada da yazmışlar kullanılmayanı soruyorlar
aayy canım kusura bakma ben yanlış okumuşum kullanılmışı soruyor sandım.. çook afedersin...
yok bebişim aynı luckylucky winner...
yüreğimi hoplattın bende magrentanın yazdığı cevabı gördüğüm için ve güvendiğim için hiç bakmadım direk onu işaretledim.... anammmm neyse geçtii :))))))
Hımmmm bulamadım etiketleme yaprken davette falan çıkmadı ondan sordum
Hurriyet aile tamamdır sırada bizim mutfak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?