Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cnm kuru mayanın cevabı o değil sanırsam....

MİKROTEM DOĞAL KOZMETİK VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ sayfa bu ama link çıkmıyor

BU FOTOĞRAFLARI 5 KİŞİ ETİKETLEYEN VEYA SAYFAYI 20 KİŞİYE BEĞENDİREN KİŞİLER ARASINDA YAPILACAK ÇEKİLİŞLE ŞANSLI KİŞİ MİKROTEM ÜRÜNLERİNDEN BİRİYLE TANIŞMA FIRSATI YAKALAYACAK!!! etiketleme yapanlar resmin altına kendilerini yazmalılar sayfa beğendirenler ise beğenen arkadaşları tarafından sayfa duvarında bildirilmeliler örn: hamarat hanım önerdi YARIŞMA 8 AĞUSTOS- 9 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDADIR.

Lenacım face de bulamıom seni ad mı değiştirdinn?

Son düzenleme:

yok bebişim aynı luckylucky winner...

bazen bende etiketlerken sorun yaşıyorum çıkmıyor bazı kişiler çok ilginç... isim olarak çıkmıyor ama listemde oluyor

aayy canım kusura bakma ben yanlış okumuşum kullanılmışı soruyor sandım.. çook afedersin...

yüreğimi hoplattın bende magrentanın yazdığı cevabı gördüğüm için ve güvendiğim için hiç bakmadım direk onu işaretledim.... anammmm neyse geçtii :))))))

yüreğimi hoplattın bende magrentanın yazdığı cevabı gördüğüm için ve güvendiğim için hiç bakmadım direk onu işaretledim.... anammmm neyse geçtii :))))))

ayyy çok afersiniz kızlar size heycan yaşattım ama bir yanlışlık oldu.ben burdaki cevabı görmeden netten baktım sonra burdaki yazılan cevabı görünce allah allah bi yanlışlık var dedim meğer kullanılmamıştır ı kullanılmıştır diye okumuşum..

Hımmmm bulamadım etiketleme yaprken davette falan çıkmadı ondan sordum

bana da oluyo bazen canım sebebini de anlamadım yani atıyorum sayıyorum 50 arkadaş var listemde etiketlicem 40 tanesi çıkıyor ( o gümüşcü vardı ya bu arada orada bir atatürk yüzüğü beğendim inanılmaz güzeldi sordum etiketlemeyle kazanabiliyomuyuz diye kadın bu kadar özel bişiy öyle kampanyalara falan hediye olarak verilmez dedi haklı da yani ama dibim düştü dibim 120 lira mı ne ama ya çook pahalı (( dedi almaya karar verirseniz yardımcı oluruz dedi pehh kaç para indircek 10 lira o da taş çatlasa yani... valla aklım kaldı o yüzükte ((

Sağlık bölümüne gir sırayla makaleleri aç mesela cinsellik kısmında hiç yok diyet bölümündeki makalelerde 2 tane var peş peşe öle hatırlıyorum makale adına hiç bakmıyorum da sırayla açıyorum en altına bakıyorum şifre en alta kırmızı günün şifresi diye yazıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…