yeni kampanya mı başladı :26:
kızlar bizim mutfak doya doya muhabbet başladı kaçırmayın
şöyle güzel bir msaj at almak istiyorum ama çalışmıyorum de indirsinler bakalım kaça inicek ona göre karar verirsin almaya :)))))bana da oluyo bazen canım sebebini de anlamadım yani atıyorum sayıyorum 50 arkadaş var listemde etiketlicem 40 tanesi çıkıyor( o gümüşcü vardı ya bu arada orada bir atatürk yüzüğü beğendim inanılmaz güzeldi sordum etiketlemeyle kazanabiliyomuyuz diye kadın bu kadar özel bişiy öyle kampanyalara falan hediye olarak verilmez dedi haklı da yani ama dibim düştü dibim 120 lira mı ne ama ya çook pahalı (( dedi almaya karar verirseniz yardımcı oluruz dedi pehh kaç para indircek 10 lira o da taş çatlasa yani... valla aklım kaldı o yüzükte ((
önemli diil canım olur böle :)aayy canım kusura bakma ben yanlış okumuşum kullanılmışı soruyor sandım.. çook afedersin...
yüreğimi hoplattın bende magrentanın yazdığı cevabı gördüğüm için ve güvendiğim için hiç bakmadım direk onu işaretledim.... anammmm neyse geçtii :))))))
hürriyet aile kazandım
atta çantası istiyodum ama neyse
Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebookızlar siz kaç tane saydınız ben 13 saydım ama
Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebookızlar siz kaç tane saydınız ben 13 saydım ama
Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebookızlar siz kaç tane saydınız ben 13 saydım ama[/QUO
Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebookızlar siz kaç tane saydınız ben 13 saydım ama[/QUO
sorna çekiliş oluyor dımı canım.. 13 saydım bnde
sorna çekiliş oluyor dımı canım.. 13 saydım bnde
evet şekerim doğru cvplayanlar arasından çekiliş yapılıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?