kızlar face de gruba dahil olmak isteyenler bana faceden mesaj atsın ekleyim :)))))
juss ve bioderma m geldi bioderma ne alakaysa demekki istemişim bardak çok güzel
Eki Görüntüle 238506
juss ve bioderma m geldi bioderma ne alakaysa demekki istemişim bardak çok güzel
Eki Görüntüle 238506
Kızlar vaseline'de yatatğın üstünde duran yeşil şey vaseline benzemiyorki :26:
evet yaa az evvel banada bioderma geldi ama nezaman istedim hatırlamıyorum :))))))
bekliyorum grup içinn:)
yaaa şu son şifreyi bulamadım pöffff
süpersin... en güzelini yaptın gerçekten... bazılarının ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum aklıma kötü şeyler geliyor artık...
süpersin... en güzelini yaptın gerçekten... bazılarının ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum aklıma kötü şeyler geliyor artık...
https://www.facebook.com/emsan.mutfak.gerecleri?sk=wall
emsan misafirperver oyunu başladı.
ama oynamaya çalışıyorum olmuyo başlamıyo bir türlü neyse düzelir heralde birazdan tekrar deneriz :))
HEHE ben d ne yapıo bu kız dedim 15i nerden bulduben kötü niyet yoktur diye düşünüyorum şaşırtmacılı sonuçta yarışma :)
ben face de özel bir grup kurmayı düşünüyorum bu yüzden bişey istediğinde kesin olumlu yanıt vericek kişilerden oluşacak baksana bazıları işi ticarete dökmüşPP sonuçta sonuçta hepimiz kazanmak için uğraşıyoruz özel bir grup kursam gelmek isteyen olur mu?ona göre açıp davet yollucam
kızlar hariboda altın ayıcık diye bi oyun var yapan anlayan biri varmı ki birsürü kutu var ve kutular dolu hep birsürü kutudan galiba 5-6 tane hediye çıkmış oynayan varmı
ben de yapamadım hata verdinivea ya yorum yazamıyorum herkes aynı anda yazıyoda ondan mı acaba
hani film de diyo ya şe..sizim benim aklıma gelmişti diye:))beni de eklermisinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?