Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

süpersin... en güzelini yaptın gerçekten... bazılarının ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum aklıma kötü şeyler geliyor artık...

oooo arkadaşım ne yaptın ya yargısız infaz ettin
ben körü yerdeki parfümüde vaselin sandım ve 14 sayıyorum ama dedim eminim demedim
özür dilerim herkesten benim yüzümden 14 yapan varsa.

süpersin... en güzelini yaptın gerçekten... bazılarının ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum aklıma kötü şeyler geliyor artık...

kötü bir niyetim yoktu yerdekinin vaselin olduğundan o kdr emindimki kütüphanedeki gözünüzden kaçıyor sandım.
biraz yargısız infaz olmuş arkadaşım ben kendim adıma alındım çünkü kimseyi yanıltmak gibi bi amacım yoktu
çok üzüldüm..

neden kötü bir niyetimiz olsunki diğer arkadaşın dediği gibi yerdeki şişeyide saydım ve yardımcı olmak için yazdım ama 'kesin 14 sizde yazın' gibi bişey yazmadım ben öyle dedim diye 14 yazıp gönderecek biride yoktur herhalde burada

kızlar hariboda altın ayıcık diye bi oyun var yapan anlayan biri varmı ki birsürü kutu var ve kutular dolu hep birsürü kutudan galiba 5-6 tane hediye çıkmış oynayan varmı

hani film de diyo ya şe..sizim benim aklıma gelmişti diye:))beni de eklermisinn

kızlar hariboda altın ayıcık diye bi oyun var yapan anlayan biri varmı ki birsürü kutu var ve kutular dolu hep birsürü kutudan galiba 5-6 tane hediye çıkmış oynayan varmı

bugün 2 hak verdi dün 15 hak vardı soru işaretli kutulara tıklıyosun şansına ya çıkarsa diğip tıkla üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…