Eki Görüntüle 238495
işaretledim eksik olanı kızlar
işaretlediğim şişeyide ben vaseline olarak görüyorum :) yanlış mı görüyorumm
haribo altınayıcık avı na nasıl giriyoduk arkadaşlar
yani lütfen kızlar emin olmadığınız bişiyi bunun cevabı şu bu diye yazmayın... kaç kişi belki yanlış şekilde gönderdi... ben 14 diyenlerle dalga geçmek için 15 dedim hemen arkamdan biri 15 evet dedi amaç ne anlamadım burda birbirimize yardımcı mı oluyoruz yoksa kuyumuzu mu kazıyoruz... biraz dikkatli davranalım yazdıklarımızda... ben 13 yolladım ama hayır 14 deyince üzüldüm ama 14 yollayanlar şuan da çaresiz... lütfen yani...
HEHE ben d ne yapıo bu kız dedim 15i nerden bulduben kötü niyet yoktur diye düşünüyorum şaşırtmacılı sonuçta yarışma :)
ben face de özel bir grup kurmayı düşünüyorum bu yüzden bişey istediğinde kesin olumlu yanıt vericek kişilerden oluşacak baksana bazıları işi ticarete dökmüşPP sonuçta sonuçta hepimiz kazanmak için uğraşıyoruz özel bir grup kursam gelmek isteyen olur mu?ona göre açıp davet yollucam
HEHE ben d ne yapıo bu kız dedim 15i nerden bulduben kötü niyet yoktur diye düşünüyorum şaşırtmacılı sonuçta yarışma :)
ben face de özel bir grup kurmayı düşünüyorum bu yüzden bişey istediğinde kesin olumlu yanıt vericek kişilerden oluşacak baksana bazıları işi ticarete dökmüşPP sonuçta sonuçta hepimiz kazanmak için uğraşıyoruz özel bir grup kursam gelmek isteyen olur mu?ona göre açıp davet yollucam
o zaman ekli değilsen beni ekle ben de grup açayım facede 700küsür arkadaşım var oy isteyince sen önce bana ver diyorlar uyuz oluyorumben gelirim canım...
açıyorum lenacım çıkar gözetmeksizin oy isteyebilmek istiyorum yaaa :))))aç magrentacığım aç ilk üyen benim :))) insanları yanıltıp kendilerine sözde şans yaratmaya çalışan insanlarla bugünlerde çok karşılaşıyorum kesinlikle lazım öyle bir grup... jüri tarzı bişiy olcak belli başlı kişiler dikkatli özenli araştıran insanlar böyle insanlar bişiy sorduğunda bi çıkar gözetmeksizin doğru cevabı araştırıp yayınlayacak... evet kesinlikle lazım...
31 temmuz değilmiydi onun son günü?kızlar şu benim temizlik dünyamdan cif kazanmıstık yaa şifre yanlıs diyomus kiosklarda ben babama vermiştim olmamıs siiznkilerin durumu ne ???
o zaman buyrun ekli değilsem facede ekleyin grubu açıyorum :)))))bende gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?