Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar altın ayıcıkta arkadaş davet edilmio acaba 10 hakkım bitti die yarın mı edilebilicek bilenler ??

şey ben bi soru sormştuum gören olmadı galiba bu yarışmalara 18den küçükler katılabiliyo muu sevgilimin ismini yazsam olur mu 17 yaşındayım kazansam ödülüm gelir mi acaba fikriniz var mı

canım sende sevgilin 18 se onun adını yaz bazı yarışmaların katılım şartlarında 18 yaşından küçükler katılamaz diye yazıyor

ne kadar beleşçiymişiz böyle 42 kullanıcı
ya kızlar saat 16:00 ya saatimi kurdum sabah bi yarışma içindi galiba ama neyarıuşması olduğunu unuttum saat çaldı ama ben ne için ayarlamıştım :84:

magginin ikinci sorusu olabilir mi ?:44:artık yarışmalar için de saat kuruyoruz bende öyleyim

selam kızlar sie daha komik birşey yazayım dün bizim mutfaktan doya doya konuştan 50 dk kazandım dün bugün babamı aradım annemle konuştum uzun uzun peki bugün ne öğrendim babam aylar önce aveaya geçmiş haberim yokmuşşşşşşşşşşşş

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hurrıyet aıle de 5 sıfre buldum sızde ne war özel mesajla bırbırımıze yollayalımmmmmmmmm

bu hariboda gelen profilelri tek tek çeviriyorum.. hediye çıkınca orda oluyor dımı.. normalde hediye olmayınca profil açılıyor yanılıyormuyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…