maggi kazanan arkadaşlar ; kazandıktan kaç gün sonra elinize ulaştı sepetler ve hangi kargoyla geldii
şeyben bi soru sormştuum gören olmadı galiba bu yarışmalara 18den küçükler katılabiliyo muu sevgilimin ismini yazsam olur mu 17 yaşındayım kazansam ödülüm gelir mi acaba fikriniz var mı
15 mi 16 mısen yerdeki şişeyi de mi sayıyorsun canım o vaseline değil
o ne pekiyere komuşlar haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar altın ayıcıkta arkadaş davet edilmio acaba 10 hakkım bitti die yarın mı edilebilicek bilenler ??
Korkulu Rüyamız: Geniş Basenler / Sağlık / Spor - Hürriyet Aile bak bu sayfada yazının hemen altında bi tanecik var kırmızı yazıyla yazıooo şifre dieeeeeeee
iki soruda da ilk 30 un içine girmişssin canım son soruyu bekle hızlı olursan kazanırsın
bir arkadaş yaş konusu açmış çok bilgim yok ama 18 yaz neden 17 diyorsun ki
canım sende sevgilin 18 se onun adını yazbazı yarışmaların katılım şartlarında 18 yaşından küçükler katılamaz diye yazıyor
o ne pekiyere komuşlar haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
her gördüğün şişeyi vaseline mi sandıno da başka bir şişe belki
ne kadar beleşçiymişiz böyle 42 kullanıcı
ya kızlar saat 16:00 ya saatimi kurdum sabah bi yarışma içindi galiba ama neyarıuşması olduğunu unuttumsaat çaldı ama ben ne için ayarlamıştım :84:
ne kadar beleşçiymişiz böyle 42 kullanıcı
ya kızlar saat 16:00 ya saatimi kurdum sabah bi yarışma içindi galiba ama neyarıuşması olduğunu unuttumsaat çaldı ama ben ne için ayarlamıştım :84:
yurtiçi kargoyla geldiyawww şu bioderma bana nie gelmioo çok darıldım( hangi kargo ile geldi acaba yazdım ama daha öncekilerden cevap alamadım
selam kızlar sie daha komik birşey yazayım dün bizim mutfaktan doya doya konuştan 50 dk kazandım dün bugün babamı aradım annemle konuştum uzun uzun peki bugün ne öğrendim babam aylar önce aveaya geçmiş haberim yokmuşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?