Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yuuh ta şimdi yolladılar kazanmışım

Merhaba;

Ülker'in Ünlüsü kampanyasından 8 adet Çikolata kokulu Chocolator ve 1 adet de Ülker Çikolata Napoliten kazandınız. Ödülünüz kampanyaya katılırken belirttiğiniz adrese gönderilecektir. İlginize teşekkür ederiz.

of ya off allah aşkına kac parmakla yazıyo bu millet şoklarda yım haa haribodanda elim boş geldim licx cnm ya benim numune istiyelim aylar oldu hala ses yok bioxsinden de istedim ondanda gelen giden yok 2 bucuk ay oldu yaniii off off kara bahtım kör talihim bu yrışmalar bana göre diil numune yollayan yokmu yaaa:84:

kızlar burada neler oluyor?
ne yarışması,nası oluyo,nerden duyuruluyo,nası katılınılıyo
bu sorularıma cevap veren olursa acaip sevinirim..

Kızlar benden bilgilerimi istemediler. Szden istemişler sanırım ?? :26:

kızlar burada neler oluyor?
ne yarışması,nası oluyo,nerden duyuruluyo,nası katılınılıyo
bu sorularıma cevap veren olursa acaip sevinirim..

arkadaslar hariboda birsey kazanmak icin surekli tıkliyorum ama acilmiyor tabii bahtsız bana :) ama bu hakkımız olaını anlamadım. tıkladıkca hic dusmuyor???

kızlar haribo da aşağıdaki yön tuşlarına basın ya da harita denilen yerden herhangi bir noktaya basın soru işareti olan kutucuklara tıklayın

bioxsinden bende istemiştim 3 ay sonra gönderdiler.küçücük şeyi 3 ayda paketleyebildiler galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…