maggide kaçıncı sırada oldugumuzu nasıl anlıyoruz.
bugunde olmadı gerçi(
Bu Maggi'dekiler eskisinden daha hızlı yaa! :26:
Eki Görüntüle 238621 bioderma nerden geldi bilmiyorum.
Yuuh ta şimdi yolladılar kazanmışım
Merhaba;
Ülker'in Ünlüsü kampanyasından 8 adet Çikolata kokulu Chocolator ve 1 adet de Ülker Çikolata Napoliten kazandınız. Ödülünüz kampanyaya katılırken belirttiğiniz adrese gönderilecektir. İlginize teşekkür ederiz.
Eki Görüntüle 238621 bioderma nerden geldi bilmiyorum.
saol canım...unutmazlar sizede gelir hep birlikte katılıyoruz çünkü herşeyecanım güle güle kullanbizi de unutmazlar inşallah
banada yağlı ciltler için geldi.benim cildim yağlıBana da geldi ama nerden geldi hiçbir fikrim yok.keşke kendi cildime göre olsaydı.Cildim kupkuru,yağlı ciltler için gelmiş
bioxsinden bende istemiştim 3 ay sonra gönderdiler.küçücük şeyi 3 ayda paketleyebildiler galibaof ya off allah aşkına kac parmakla yazıyo bu millet şoklarda yımhaa haribodanda elim boş geldim licx cnm ya benim numune istiyelim aylar oldu hala ses yok bioxsinden de istedim ondanda gelen giden yok 2 bucuk ay oldu yaniii off off kara bahtım kör talihim bu yrışmalar bana göre diil numune yollayan yokmu yaaa:84:
dünden beri 60 kutu açtım hepsi karavanakızlar haribo da aşağıdaki yön tuşlarına basın ya da harita denilen yerden herhangi bir noktaya basın soru işareti olan kutucuklara tıklayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?