beyazperde sayfasındaki yarışmasından çanta kazandım :))) maggi yoksa çanta var
canım bu tamamen şans ile alaklı bir şey.şansın varsa çıkar yoksa çıkmıyor. ufak tefek şeyler kazanıp mutlu oluyoruz ama her katıldığımız kampanyada kazanamıyoruz ki. maggi zor bence süreli olduğu için insan çok iyi bildiği bir şeyi bile yanlış yazabiliyor.normal kampanya ve çekilişlere katıl. bas bas bağırıyorum burda iki gündür valla. face de kadınlar ne isterin anketine katılın diye 10 kişiden birine muhakakkak çıkıyor sürekli sorusu yenileniyor kazanan bşr daha kazanabiliyor. ben 2 paket aldım. sen burayı sabah akşam takiip et illa bir şey kazanmak istiyorsan. bizim de yaptığımız farklı bir şey yok.
bu aarada maggiden çıkan çorbaları hediye etmek istiyormuşssun fikrin çok güzel. durumları pek iyi değilse maggiye bel bağlamak zorunda değilsin ki gönlünden geçen başka şeyler de hediye edebilirsin.
güle güle kullan canımmmfoto isterizzzzzz
ya kızlar bişi yazcam bişi sorcam.. hazır topik sessizken sorayım sizde cevaplayın..
ya insan bi keremi bişi kazanmaz! bukdar şansızlık olamaz herhalde diyorum..
mesela arkadaş çanta kazanmış.. bu topikte paylaşıldımı:S bnm hiç haberim olmadı.. bu hayırlı olsun:)
maggiyede söylenen herşeyi yapıorum.. hızlıyım güya ama oof almış başını gidio..
bizim market var.. hani çorbaları aalıp içceğimizden değil.. hırs gibi bişey oldu..
kazanırsam birine vercem durumları pek müsait değil..
nie bnm olmuyo.. bi kaç yöntem söyleyip yardımcı olurmusunuz:S
Çok sinir oldum kızlar ya böle iş mi olur, geçen günlerde sizlerle paylaşmıştım, 4. sırada doğru cevap vermeme rağmen maggiyi kazanamamıştım sebebi de adımın kampanya sever olmasıydı mesajıma cevap bile verme tenezzülünde bulunmamışlardı bugün bakıyorum ismi kampanyalı olan bir arkadaş ödül kazanmış bu ne biçim iştir ben anlamadım. Hakkımın yendiğini düşünüyorum. İnsan mesajıma cevap verme tenezzülünde bulunur bari, uyuz oldummmmmmm
valla ben maggiye bir kere katıldım kazanamadım daha da katılmam öyle yarışma hoşuma gitmiyo beyin yormayan beleş şeyler daha çekici :)))
kesinlikle katılıyorum
beni gren aktiviteyi ne yapayım
sen ne zamandır takip ediyorsun merak ettim ben 5-6 yıldır böyle takılıyorum mesela :))) artık kazanmam doğal değil miii :) ama genede her çekşliişte her kampanyada adını gördüklerim var onlarınki süper ötesi bir şans o ayrı :)
yapman gereken burayı takip etmek kampanyalara katılmak sonrası şans :) zamanla olur kazanmaya başlarsın canım :)
çanta paylaşıldımı bilmiyorum yoğun bir anımda katıldım ya faceden ya burdan gördüm hatırlamıyorum facede beyazperde sayfasını beğen yine yarışma yapıcaklarmış
beyazperde sayfasındaki yarışmasından çanta kazandım :))) maggi yoksa çanta var
hem geriyor hem de insanın elini kolunu bağlıyo kaç saat valla ben bir kere katıldım yok anam bana göre değil hiç :))))
Turkuazoo İstanbul Sualtı Dünyası A.Ş. - Kampanya | Facebook
Turkuazoo Akvaryum'dan Büyük Ramazan Kampanyası. Kaydolan herkese doğum gününün olduğu ay ücretsiz giriş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?