Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya kızlar bişi yazcam bişi sorcam.. hazır topik sessizken sorayım sizde cevaplayın..

ya insan bi keremi bişi kazanmaz! bukdar şansızlık olamaz herhalde diyorum..
mesela arkadaş çanta kazanmış.. bu topikte paylaşıldımı:S bnm hiç haberim olmadı.. bu hayırlı olsun:)
maggiyede söylenen herşeyi yapıorum.. hızlıyım güya ama oof almış başını gidio..
bizim market var.. hani çorbaları aalıp içceğimizden değil.. hırs gibi bişey oldu..
kazanırsam birine vercem durumları pek müsait değil..
nie bnm olmuyo.. bi kaç yöntem söyleyip yardımcı olurmusunuz:S

canım bu tamamen şans ile alaklı bir şey.şansın varsa çıkar yoksa çıkmıyor. ufak tefek şeyler kazanıp mutlu oluyoruz ama her katıldığımız kampanyada kazanamıyoruz ki. maggi zor bence süreli olduğu için insan çok iyi bildiği bir şeyi bile yanlış yazabiliyor.normal kampanya ve çekilişlere katıl. bas bas bağırıyorum burda iki gündür valla. face de kadınlar ne isterin anketine katılın diye 10 kişiden birine muhakakkak çıkıyor sürekli sorusu yenileniyor kazanan bşr daha kazanabiliyor. ben 2 paket aldım. sen burayı sabah akşam takiip et illa bir şey kazanmak istiyorsan. bizim de yaptığımız farklı bir şey yok.
bu aarada maggiden çıkan çorbaları hediye etmek istiyormuşssun fikrin çok güzel. durumları pek iyi değilse maggiye bel bağlamak zorunda değilsin ki gönlünden geçen başka şeyler de hediye edebilirsin.

yapılan sevap söylenmezmiş.. o yüzden yorum yapmak istemiyorum:) hani çorbalar için hep istek hem hırs oldu..
kadınlar ne isterde tam olarak ne yapılcak.. işteyim arada bakıorum.. ondan oluo sanırım

face ye kadınlar ne ister yaz beğene tıkla solda anket yazan yere tıkla sürekli sorular değişiyor zaten ki genel kğltür falan değil kafana göre cevaplıyorsun soruyu. formu doldur gönder. hepsi bu

Çok sinir oldum kızlar ya böle iş mi olur, geçen günlerde sizlerle paylaşmıştım, 4. sırada doğru cevap vermeme rağmen maggiyi kazanamamıştım sebebi de adımın kampanya sever olmasıydı mesajıma cevap bile verme tenezzülünde bulunmamışlardı bugün bakıyorum ismi kampanyalı olan bir arkadaş ödül kazanmış bu ne biçim iştir ben anlamadım. Hakkımın yendiğini düşünüyorum. İnsan mesajıma cevap verme tenezzülünde bulunur bari, uyuz oldummmmmmm

sen ne zamandır takip ediyorsun merak ettim ben 5-6 yıldır böyle takılıyorum mesela :))) artık kazanmam doğal değil miii :) ama genede her çekşliişte her kampanyada adını gördüklerim var onlarınki süper ötesi bir şans o ayrı :)
yapman gereken burayı takip etmek kampanyalara katılmak sonrası şans :) zamanla olur kazanmaya başlarsın canım :)
çanta paylaşıldımı bilmiyorum yoğun bir anımda katıldım ya faceden ya burdan gördüm hatırlamıyorum facede beyazperde sayfasını beğen yine yarışma yapıcaklarmış

Hürriyet Aile
Ödüllü Şifre Bulma Yarışmamız dün gece itibariyle son buldu. "Yazar kadromuza her geçen gün konusunda deneyimli yeni isimler ekleniyor" cevabıyla kazananları açıklıyoruz. Hediyelerimiz 15 Ağustos Pazartesi günü itibariyle dağıtıma başlanacaktır.
Fresh&Soft Hediye Paketi kazanan talihlilerimiz:
Mehtap Tuğra
Aydın Okumuş
Tuğba Çiftçi
...Ufuk Şen
Mercan Elmas
Turgut Özsöylemez
Canan Yılmaz
Hasan Yeşilbaş
Volkan Kara
Nivea Baby Atta Çantası kazanan talihlimiz:
Sabire Karapıçak

yokum kzanan var mıııı?

maggiye mail at yada teli varsa ara söyle bence canım hakkın yenmiş bence de.

canım ben örnek verdm çantayı :S hani bişey etmek için değil walla:S güle güle kullan.. inş yine kazanırsın.. bn çok değil.. 2 3 aydır buraya üyeyim zaten.. bu topiğide hatırlamıyorum.. işteym peek bakamıorum ondan bnce:)

Kızlar ülker napolitenim geldi.Bir tanecik napoliten 8 tane Chocolator.Ne yapacaksak 8 tane hesap makinasını.Çoluk çocuğa dağıtıcas İsma-il dağıtıma vermişler bana Yurtiçi getirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…