Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yok canım bişey demedim zaten :)))) mesajına açıklama yaptım sadece o kadzr çok şeye katışlıyorumki ney nerden unutuyorum biraz zaman harcaman lazım çoğu şeyi kaçırıyorsun o yüzden katıldıklarında yetmiyor demekki :) biraz sabır
şimdi sana bir kaç link vereyim belki atlamışındır :)

kadınlar ne ister anketine katıl
Giriş Yap | Facebook
rexona hergün 11e kadar rexona ile güne başla
Giriş Yap | Facebook

metro ile enerjiyi yakala oyunu var
Giriş Yap | Facebook

carte dor ile bir dilim kesmes oyununu oyna
Giriş Yap | Facebook

burda hergün ürün yayınlıyorlar onu beğeniyorsun
Giriş Yap | Facebook

şimdilik bu kadar güncel olanlar canım :)
tebrikler ccanım güle güle kullaan:87:

teşekkür ederim canım :)))

Kızlar ülker napolitenim geldi.Bir tanecik napoliten 8 tane Chocolator.Ne yapacaksak 8 tane hesap makinasını.Çoluk çocuğa dağıtıcas İsma-il dağıtıma vermişler bana Yurtiçi getirdi..
benimde geldi adam özge kampanya die arıyor yaaa oysa ben kendi soyadaımı yazmıştım kapak oldu millete (( özge desene sadece be adam :)))

çanta kazadığım sayfa takip edin gene yarışma olacakmış
Giriş Yap | Facebook

çok saol ya.. linkler için değil.. nbelm zahmet ettiniz uğraştınız.. hakkınızı helal edin..saolun

gene kazanamadım yaaa( 60 kısıyle kazanamadıysam gerı kalanındada hıc sansım yok bence...

Maggiye mail atayım dedim iletişimi hata veriyor, ulaşılacak tek bir adres yok acıdım bu iletişimsizliklerine Allah'a havale ediyorum onları...

çok saol ya.. linkler için değil.. nbelm zahmet ettiniz uğraştınız.. hakkınızı helal edin..saolun

bişey değil canım ne demek boş vaktim vardı hemen yaptım işine yarayan bişey vardır inşallah :)

kızlar herekse iyi tatiller güzel bir haftasonu geçirelim:)

Carte d'Or Kesme Dondurma'yı 1.763 saniyede dilimledim. daha hızlı yapan da vardır ama çok da kötü değil di mi:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…