ayyyyyyyy kızlar cıldırmaküzereyim ne olur biri baksın dgrumu görüyorum yanlış cevapları cıkarınca 13 yüm zehra dogan ne olur kızlar bakın
evet cnm 13. sıradasın.. tebrik ederim...
canım 9. sıradasın kazanmışsın sen
meyan serbetı cok basıttı yha
tesadufen gırdım
sıralamada 43. gorunuorum ama ılk 1 ıle 2 soruya 3. soru cıkmadan
23 dk once cevp verdım cunku dısardaydım sorun olurmu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
maggide hem 31.ciyim hem de meyanda harf hatası yaptım oof of
benim maggi işi gıcık yaaaa 1.soruda 4.yüm 3. soruda yokum ortalıkta f5 yazmışsınız ona bastıgım halde acılmıyor cok gec acılıyor yoruyorsun beni maggiiii kazananlar bir öğretsin banada
sıralamaya nereden bakıyorsunuz?
benim derdimde buf5 yapıyorum sayfa geç açılıyor cevabı yazdıktan sonra da cevabım sayfaya geç düşüyor:84:
bende bu bilgisayar olduğu sürece kazanmam çok zor
kızlar ben şimdi göndersem bilgilerimi olmaz dimi yrn acıklandıktan snr göndermeliyim :44:
yok canım bilgilerini şimdi gönderme kazananlar açıklansın öyle gönderirsin
Maggi Türkiye
Gelen öneriler ve şikayetler üzerine yaptığımız değerlendirmeler sonucunda yarından itibaren Facebook kullanıcı adı olarak görünen isim ne ise sepetin kargo yapılacağı isim bu kabul edilecektir. Gerçek olmayan facebook kullanıcı isimleri ile yarışmaya katılan ve kargo adresi olarak başka isimler veren kullanıcılar yarışma içerisinde değerlendirilmeyecektir. (Kampanya isimleri de buna dahildir) Teşekkürler.
birkaç saniye önce · Beğen ·
ayyy kesin benim içindi bu noolucak ya göndermicekler mi ki yaa ama yarından sonra diyoo offff:43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?