Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim maggi işi gıcık yaaaa 1.soruda 4.yüm 3. soruda yokum ortalıkta f5 yazmışsınız ona bastıgım halde acılmıyor cok gec acılıyor yoruyorsun beni maggiiii kazananlar bir öğretsin banada

meyan serbetı cok basıttı yha
tesadufen gırdım
sıralamada 39.. gorunuorum ama ılk 1 ıle 2 soruya 3. soru cıkmadan
23 dk once cevp verdım cunku dısardaydım sorun olurmu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
12. gün maggi sepeti kazandım.
iletişim bilgilerim aşağıda yer almaktadır. teşekkürler....(umarım önceki büyük sepetlerden yollarsınız)
bu maili maggiye yolladım

Adresiniz tarafımıza ulaşmıştır. Ürünleriniz en yakın zamanda adresinize postalanacaktır.

Sevgiyle ve Lezzetle.

onlarda bunu yollamış
inşallah büyük sepetten yollarlar ben sansımı denedim artık bakalım kısmet

kızlar maggi yi yurtiçi mi getiriyordu???

meyan serbetı cok basıttı yha
tesadufen gırdım
sıralamada 43. gorunuorum ama ılk 1 ıle 2 soruya 3. soru cıkmadan
23 dk once cevp verdım cunku dısardaydım sorun olurmu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

1. ve 2. soruda zaman önemli değil sorun olmaz 3. soruda ilk 30 a girdiysen kazandın demektir

bnde bugunde 60 sanıordum
of offfffffffff
39 dayım yhaaaaaaaaaaaaaa
son 9 kısıyı lısteden cıkarıp kendımı koyasım varrrrrrrrrrrrrrrr

benim maggi işi gıcık yaaaa 1.soruda 4.yüm 3. soruda yokum ortalıkta f5 yazmışsınız ona bastıgım halde acılmıyor cok gec acılıyor yoruyorsun beni maggiiii kazananlar bir öğretsin banada

benim derdimde bu f5 yapıyorum sayfa geç açılıyor cevabı yazdıktan sonra da cevabım sayfaya geç düşüyor:84:
bende bu bilgisayar olduğu sürece kazanmam çok zor

kızlar ben şimdi göndersem bilgilerimi olmaz dimi yrn acıklandıktan snr göndermeliyim :44:

eger harf hatalarınıda sayarlarsa bide birisi ikikez yazmış onuda düşersek zeliha salgına kadar kazanılmış gözüküyo kişiler

Maggi Türkiye
Gelen öneriler ve şikayetler üzerine yaptığımız değerlendirmeler sonucunda yarından itibaren Facebook kullanıcı adı olarak görünen isim ne ise sepetin kargo yapılacağı isim bu kabul edilecektir. Gerçek olmayan facebook kullanıcı isimleri ile yarışmaya katılan ve kargo adresi olarak başka isimler veren kullanıcılar yarışma içerisinde değerlendirilmeyecektir. (Kampanya isimleri de buna dahildir) Teşekkürler.
birkaç saniye önce · Beğen ·

..
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…