İşte Veet Güzellikler Kulübü'nden Veet Hediye Sepeti ve Boyner'den 50 TL'lik hediye çeki kazanan talihlilerimiz:
Boyner'den 50 TL'lik Hediye Çeki Kazananlar:
1. Şebnem Avcı
2. Elif Onay
3. Şenay Şimşek Siliğ
Veet Hediye Sepeti Kazananlar:
1. Gülşen Yeşil
2. Meryem Özten
3. Vildan Yanmaz
4. Nuran Solak
5. Suzan Gedik
6. Huriye Değirmenci
7. Oya Özdinçer
8. Emine Güngör
9. Şeyda Nur AY
10. Safiye Kayılı
Kazanmışımmmmmmmm
İşte Veet Güzellikler Kulübü'nden Veet Hediye Sepeti ve Boyner'den 50 TL'lik hediye çeki kazanan talihlilerimiz:
Boyner'den 50 TL'lik Hediye Çeki Kazananlar:
1. Şebnem Avcı
2. Elif Onay
3. Şenay Şimşek Siliğ
Veet Hediye Sepeti Kazananlar:
1. Gülşen Yeşil
2. Meryem Özten
3. Vildan Yanmaz
4. Nuran Solak
5. Suzan Gedik
6. Huriye Değirmenci
7. Oya Özdinçer
8. Emine Güngör
9. Şeyda Nur AY
10. Safiye Kayılı
Kazanmışımmmmmmmm
Kızlar; facebook'ma böyle bir mesaj geldi.Önemli olduğunu düşünerek sizlerle paylaşmak istedim.
ÖNEMLİ DUYURUUU
Facebook Cuma gününden itibaren tüm özel resimlerimizi reklam kuruluşları ile yayınlama hakkına sahip olacak! O yüzden profilinizdeki reklam bölümünü Kilitlemeniz gerekiyor. Bunun İçin:
1- "Hesap" bölümünden "Hesap ayarları"na girin.
2- Facebook re...klamları'na basın. Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
3- "Üçüncü şahıs reklam ayarlarını düzenle" ye ve yine aynı yerdeki "Sosyal reklamlar ayarlarını düzenle" ye girin!
4- Her 2 girdiğiniz bölümde "Sadece arkadaşlarım" yazan yeri "Hiç kimse"ye çevirin.
5- " Değişiklikleri kaydet"e basın!
AYRICA PROFİLİNİZDE BU YAZIYI PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARINIZDA HABERADAR OLSUN..
Kızlar; facebook'ma böyle bir mesaj geldi.Önemli olduğunu düşünerek sizlerle paylaşmak istedim.
ÖNEMLİ DUYURUUU
Facebook Cuma gününden itibaren tüm özel resimlerimizi reklam kuruluşları ile yayınlama hakkına sahip olacak! O yüzden profilinizdeki reklam bölümünü Kilitlemeniz gerekiyor. Bunun İçin:
1- "Hesap" bölümünden "Hesap ayarları"na girin.
2- Facebook re...klamları'na basın. Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
3- "Üçüncü şahıs reklam ayarlarını düzenle" ye ve yine aynı yerdeki "Sosyal reklamlar ayarlarını düzenle" ye girin!
4- Her 2 girdiğiniz bölümde "Sadece arkadaşlarım" yazan yeri "Hiç kimse"ye çevirin.
5- " Değişiklikleri kaydet"e basın!
AYRICA PROFİLİNİZDE BU YAZIYI PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARINIZDA HABERADAR OLSUN..
kızlrrr kampnya yokmuuu
valla arıyorum 2 saattir ama bulamıyorum sinir oldum yaa:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?