Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:13:
maggi sepeti olmadı,veet sepeti oldu..güle güle kullan..

Kazanamamışım:26:

lcwaikiki internet magazasında ttnet lilere %10 indirim 50 tl üzeri kargo bedavaymış....
sevenhillde 75 tl lik alışverişe anında 25 tl bedava..bayramlıklarınızı alırsınız belki:92:

Günaydın herkese

Aramıza yeni katılan arkadaş hoş geldinnnn

veet kazanamamışım, ülkerden çikolatamı bekliyorum gelmedi hala zenbiden bekliyorum... maggi sepetim ve haribom geldi zaten şu metroyu ve carte d'or oyunlarını da oynayıp duruyorum bakalım

Bu arada kızlar yeni gördüm de maggi neden böyle bir saçmalık yapmış anlamadım doğrusu.. ne yani kampanya isimleri olan gerçek değil mi sahtemiyiz biz hiç yakıştıramadım doğrusu... tamam kabul ben kendi adımla katılıyorum çoğu yarışmaya ama yinede bu gerçek olmadığını göstermez.. sonuçta varız ama di mi hayalet falan değiliz yani çok saçma buldum bu konuşmayı... herkes gerçek adını vermek zorunda değil rumuz olarak düşünmeleri lazım... ne de olsa mail atıldığında kimin olduğu belli oluyor.. herkes kendi adını vermek zorunda olsa facebook kabul etmemeli o zaman.. kampanya adıyla katılanların suçu ne sabah sabah garip geldi bana valla... pek hoşuma da gitmedi... sahte değil herkes gerçek sadece isimleri vermek istemediğinden dolayı rumuz olarak kullanılıyor hepsi bu... bunu da düşünemiyorlarsa pes diyorum... o zaman böyle forumlarda da nick kullanmamak gerek sahteyiz hepimiz gibi bir şey oluyor neyse kendileri kaybeder.. o diyenlerde çok kazanır sanki görürüz kaynım adına katılcam bende ama yarın bugün geziyoruz yokummm yarına sayfa dolar baya okumaya zaman bulmam lazım bücür oğlumdan

kızlar arc organizasyonmu ne öyle bi yerden bana bişi gelmiş evde yoktum ne ki aceppp aranızda böyle bişi alan varmı

1-Çağlar Gürpınar
2-Nilgün Karlıoğlu
3-Ersan Çam
4-Muhammet Hatay
5-Murat Yıldızhan
6-Gülsüm Donduran
7-Şeyma Korkak
8-Ferhat Baloğlu
9-Mustafa Coşkun
10-Şule Dumantokgöz
11-Ayfer Yağmur
12-Zehra Doğan
13-Fevziye Dis
14-Zerrin Yıldırım Erdal
15-Bedriye Güzeller
16-Fatih Kılınç
17-Ahmet Blazer
18-Seçkin Karakaş
19-Yakup Kasap
20-İrem Yaşar
21-Özcan Yorulmaz
22-Bülent Demirtaş
23-Yılmaz Serdar
24-Ramazan Ok
25-Büşra Soylu
26-Zeliha Salgın
27-Ayşe Gülşen
28-Eymen Arman
29-Halil Filiz
30-Elif Saçıkara Kurtça

dün maggiden kazananlar

Kızlar; facebook'ma böyle bir mesaj geldi.Önemli olduğunu düşünerek sizlerle paylaşmak istedim.

ÖNEMLİ DUYURUUU

Facebook Cuma gününden itibaren tüm özel resimlerimizi reklam kuruluşları ile yayınlama hakkına sahip olacak! O yüzden profilinizdeki reklam bölümünü Kilitlemeniz gerekiyor. Bunun İçin:

1- "Hesap" bölümünden "Hesap ayarları"na girin.
2- Facebook re...klamları'na basın. Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
3- "Üçüncü şahıs reklam ayarlarını düzenle" ye ve yine aynı yerdeki "Sosyal reklamlar ayarlarını düzenle" ye girin!
4- Her 2 girdiğiniz bölümde "Sadece arkadaşlarım" yazan yeri "Hiç kimse"ye çevirin.
5- " Değişiklikleri kaydet"e basın!
AYRICA PROFİLİNİZDE BU YAZIYI PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARINIZDA HABERADAR OLSUN..

canım bunu bılıorum daha onceden

Hürriyet Aile
Üyelik Güncelleme Kampanyamız kazandırmaya devam ediyor. Unutmayın, hediye kazanmak için yapmanız gereken tek şey üyelik bilgilerinizi güncellemek!
Hürriyet Aile Kazandırıyor!
Hürriyet Aile
“Üyelik Güncelleme” kampanyamıza katılın, hediye kazanma şansını yakalayın! - Hürriyet Aile’ye üye olan kullanıcılarımıza özel başlattığımız ve bir ay boyunca devam

Ben bunu bilmiyordum, faydalı paylaşım için teşekkürler Filiz 81

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…