Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

merhaba

nekadar çok kampanya varmış, benim hiçbirinden haberim yok, şuan katılabileceğimiz ne var kızlar, bizde katılalım bari

maggie çorba başladı

Özsüt
Mani yarışmamız bugün için sona erdi, katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ediyoruz. Pazar gecesi 00.00'da yeniden buluşuyoruz. Bugünün kazananı birazdan açıklanıyor!
12/08/2011 Cuma, 16:00 ·

Son düzenleme:
ilk 2 soruda 30 kişi arasına girmek gerekmiyor demek..o zaman saat 17de hızlı davranmak lazım

ben o kısmı anlamadım o zaman ne dıye 4 ve 4 u beklıyoruz 5 e5 kala gırıp ılk 2 soruya yanıt verıp ardından son soruyu ılk 30 da cevaplarız o zaman nıye ayrı ayrı beklenıyor?

ben o kısmı anlamadım o zaman ne dıye 4 ve 4 u beklıyoruz 5 e5 kala gırıp ılk 2 soruya yanıt verıp ardından son soruyu ılk 30 da cevaplarız o zaman nıye ayrı ayrı beklenıyor?

ama 5e 5 kala diğer soruları göremezsin ki.belli bi süre sonra sadece son soru görünür bence.tam bilgim yok.yeni katıldım çünkü..bilen arkadas yok mu yardımcı olacak

kızlar saat 3 teki soruya saat 4 e kadar
saat 4 teki soruya saat 5 e kadar
saat 5 teki soruya ise ilk 30 kişi arasında doğru cevap vermeniz gerekiyor yarışmanın formatı bu şekilde

kızlar saat 3 teki soruya saat 4 e kadar
saat 4 teki soruya saat 5 e kadar
saat 5 teki soruya ise ilk 30 kişi arasında doğru cevap vermeniz gerekiyor yarışmanın formatı bu şekilde

teşekkür ederiz zarigan,sen bize yardımcı oldun.inşallah kazanırsın..

bizim ,den hediye dakika kazandınız mı
sadece bir numara yazabiliyoruz galiba eşimin fes inden girdim ama daha önce kazandınız diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…