Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlarr :80: az önce maggi corbalarım geldi ama sepet resimdeki gibi deil uzuncamış neyse ekmek sepeti yaparım bendee

ama hala ülker gelmedii hangi kargoya gelio acaba bilen varmıııı

sepetler yine değişmiş .son gelen küçük sepetler güzel değildi.çok küçüktü.seninki güzel.afiyet olsun

ülker benimde gelmedii

Milupa Anne Bebek Kulübü
Sevgili Anneler! Hazır mısınız? Yarın saat 11:00'de sayfamızı sadece cep telefonu ile takip eden annelerimize yönelik bir bilgi yarışması düzenleyeceğiz.
Perşembe günü de saat 11:00'de geleneksel bilgi yarışmamızı düzenleyeceğiz.
Ödülümüz doğru ve hızlı yanıt veren ilk 20 anneye "Milupa Hediye Seti"

Selam kızlar

Veet kazanamamışım maggi de yine yokum
Magginin ilk sepetleri çok güzeldi sepetler gittikçe küçülmeye başladı :26:ben kazanana kadar ortada sepet bile kalmayacak

Hediye kazanan arkadaşlar güle güle kullansın

Yeni haberler için de teşekkürler

sepetler yine değişmiş .son gelen küçük sepetler güzel değildi.çok küçüktü.seninki güzel.afiyet olsun

ülker benimde gelmedii

yaa kızlar bende maggiden kazandım henüz sepet gelmedi.. maggi ye yazdım sepetleri değiştirmişsiniz diye hayır sepetler aynı hiçbir değişiklik yapmadık dediler...

yaa kızlar bende maggiden kazandım henüz sepet gelmedi.. Maggi ye yazdım sepetleri değiştirmişsiniz diye hayır sepetler aynı hiçbir değişiklik yapmadık dediler...

sallamışlar kac tabne arkadas resım yayınladı ılk gelenler buyukce ne bıleyım pıknık sepetı olabılecek sekıldeydı sonradan ufak kare sekılde geldı sımdıde ekmek sepetı boyutlarında gelıyor bıde ıcerıgı hep farklı farklı kafalarına gore takılıyorlar sanırım...

maggi bunu hep yapıyor gecen senede vardı yarısma corba yapıp resim yolladık bana 30 tane ürün geldi çeşit çeşit sonradan katılanlara 10 tane gelmiş şimdi de aynı şeyi yaptılar ilk kazananlara koca sepet sonrakilere minicikkk

çocuğunuzla yaşadığınız en komik anı size tüm ebebek'lerde geçerli 50 TL hediye çeki kazandırabilir. Nasıl mı? Çocuğunuzla birlikte yaşağıdınız en komik anıyı burada paylaşın, en çok beğeniyi toplayın! Haydi yarışma başlıyor, 16 Ağustos salı saat 15.00'e kadar süreniz var :)

.......... | Facebook

facede bebek com yazın çıkar.

Son düzenleme:
Özsüt
Maniler sizden, güllaç Özsüt'ten! Bugün saat 16.00'ya kadar, en beğenilen mani 1 kilo güllaç kazandıracak. Manilerinizin içinde "Özsüt" geçmesi gerektiğini sakın unutmayın :)
3 dakika önce · 1 · Beğen ·

Merhaba bayanlar...Az önce kazandığım Ülker çikolatalarım geldi...
İşin güzel yanı ise ben kazandığımı bile bilmiyordum,buda neki derken paketin içinden bir sürü çikolata çıkınca eşimde bende şok olduk...
Ama çoooook mutlu oldum...

canım nlar hesap makınası deılmı 1 tane cıkolata war 8 tanesı hesap makınası sakın yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…