Eki Görüntüle 240752
slm kızlarr :80: az önce maggi corbalarım geldi ama sepet resimdeki gibi deil uzuncamış neyse ekmek sepeti yaparım bendee
ama hala ülker gelmedii hangi kargoya gelio acaba bilen varmıııı
Eki Görüntüle 240752
slm kızlarr :80: az önce maggi corbalarım geldi ama sepet resimdeki gibi deil uzuncamış neyse ekmek sepeti yaparım bendee
ama hala ülker gelmedii hangi kargoya gelio acaba bilen varmıııı
ulker bana sabah geldı yurtıcıyle
sepetler yine değişmiş .son gelen küçük sepetler güzel değildi.çok küçüktü.seninki güzel.afiyet olsun
ülker benimde gelmedii
sepetler yine değişmiş .son gelen küçük sepetler güzel değildi.çok küçüktü.seninki güzel.afiyet olsun
ülker benimde gelmedii
yaa kızlar bende maggiden kazandım henüz sepet gelmedi.. Maggi ye yazdım sepetleri değiştirmişsiniz diye hayır sepetler aynı hiçbir değişiklik yapmadık dediler...
Merhaba bayanlar...Az önce kazandığım Ülker çikolatalarım geldi...
İşin güzel yanı ise ben kazandığımı bile bilmiyordum,buda neki derken paketin içinden bir sürü çikolata çıkınca eşimde bende şok olduk...
Ama çoooook mutlu oldum...
canım nlar hesap makınası deılmı 1 tane cıkolata war 8 tanesı hesap makınası sakın yememerhaba bayanlar...az önce kazandığım ülker çikolatalarım geldi...
Işin güzel yanı ise ben kazandığımı bile bilmiyordum,buda neki derken paketin içinden bir sürü çikolata çıkınca eşimde bende şok olduk...
Ama çoooook mutlu oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?