Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar belki sizlerede gelmiştir. bana markafoni üyelerine özel Zizigo.com'dan 10TL hediye geldi. 50 tl üstü alışverişte geçerli.

bir de Billabong, Sporcum.com'da 16.08.2011, saat 14.00'e kadar geçerli %10 indirim kuponu geldi.

isteyenler özelden mesaj atsın

Gülmekten bittim ya... Çikolata kokuyor ama ya... Allahtan oruçluyum yoksa hevesim kursağımda pardon ağzımda kalırdı :)) Neyse açıköğretim sınavlarında da içimden hesap yapardım...
Kızlar gülmeyin sakın tamam mı :95::95::95:

Mavi Jeans
Uzun bir süre arkadaşlarına anlatacağın harika bir gün geçirmeye ne dersin? MAVI ile tarzını yarat, fotoğrafını çekip, uygulamaya yükle Kıvanç Tatlıtuğ & Guisela Rhein ile gerçekleşecek Mavi reklam çekimlerini canlı izleme şansını yakala! http://on.fb.me/kivancincekimi​2011
Duvar Fotoğrafları
12 dakika önce ·

BeyazPerde
‎"Sucker Punch" filmi DVD'si veya Özel hediyeleri kazanmak ister misiniz ?
"Sucker Punch" filmi DVD ve Özel Hediyeleri Kazanma Fırsatı !
Tiglon ve Beyazperde.com işbirliğinde hazırlanan yarışmamıza katılıp, "Sucker Punch" filminin DVD'sini veya özel hediyelerinden birisini kazanmak ister misiniz? Şimdi yarışmamıza katılın, sorumuzu cevaplayın, hediyeler sizin olsun ! Sorumuzla ilgili, "...Devamını Gör
25 dakika önce

Evmanya
‎"Benim İftar Menüm"de 3. haftaya girdik. İşte bu haftanın ödülleri, menünü paylaşmanı bekliyoruz...
Duvar Fotoğrafları
yaklaşık bir dakika önce

Son düzenleme:

tamam gülmüyoruz
hangi kargoyla geldiler ???

sanırım hesap makineleri elde kaldı onlarda böle bişi yaptılar 1 e 7 di veriyolar demek hiç görmediniz hesap makinesini, tüh ya fotoğraf yükleyemiyom ki bende nasıl yapsaydım gösterseydim size marketlerde var burda, hesap makineli çukulata 1.50 kr almıştım ben şirin ama hesap makinesi

sanırım kampanyası bitmiş dimi artık kazanamıyoruz

sanırım hesap makineleri elde kaldı onlarda böle bişi yaptılar 1 e 8 veriyolar demek hiç görmediniz hesap makinesini, tüh ya fotoğraf yükleyemiyom ki bende nasıl yapsaydım gösterseydim size marketlerde var burda, hesap makineli çukulata 1.50 kr almıştım ben şirin ama hesap makinesi

sanırım kampanyası bitmiş dimi artık kazanamıyoruz

ArkoMen - Adam Gibi Bakım
‎"Arko Men Duş Jelleri ile Sevgiliyi Geri Kazan" uygulamamız sona ermiştir. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Ödül kazanan yarışmacılarımızın isimlerini 23 Ağustos 2011 saat 14:00'te Facebook sayfamızda görebilirsiniz.
yaklaşık bir saat önce ·

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…