- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
face açılmıyor bakım var diyor. sizde de varmı bu sorun?
maggi de kaçıncı yanıtladığımızı nerden bilcez kızlar?
bikaç saat içinde düzelteceklerini yazmışlar. firefox ve explorerdan denedim ikisindede aynısı oldu. neyse teşekkür ederim yardımın içinTekrar dene. bende de aynı olmuştu şimdi girdim.
...Yorumun yanındaki ok işaretine tıklayıp, sosyal sıralama yerine tarih sırası yap.
maggiye yorum yapıyorum sosyal sıralamada görüyorum fakat tarih sırasında ismim gözükmüyor kaç kere denedim aynı :44:
tarih sıralamasında sayfanda gözüken 5-6 kişi çünkü..diğer... kişiyi gör yazıo altta oraya tıklarsan eğer tek tek kontrol etmen şartıyla sıranı görebilirsin :82:
bende öyle yapıyorum ama olmuyo en başta 50-60 yorum vardı tarih sırası yaptım tüm yorumlara baktım gözükmedi
bildiğin soru çıkar inş.kazanırsın bol şansMaggı ilk soruda baya gerılerde kaldım fakat ıkıncıde 5. Oldum sanırım sımdı sıra ucuncude burada hep gerı kalıyorum umarım bugun olur artık sıkıldım valla bı tanekazanayım bırakıcam en azından o kadar ugrastım barı bısı olsun dıyorum ama yorulmaya basladım...
NIVEA Sun güneş koruyucun bu yaz yanında mıydı? İçerisinde NIVEA Sun ürünü olan fotoğrafını duvarımızda paylaş, çekiliş ile 20 NIVEA Sun Light Feeling Yüz Bakım Kremi ve NIVEA plaj havlusundan birini kazan!
Son katılım tarihi: 21 Ağustos
Çekilişe Katıl >
nasıl katılacağız?:26:
sürekli hata veriyor sayfada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?