Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Link nee ? :26:

Ben %100 e yetiştim ama Migrostan verirler mi bilmiyorum açıkcası.Benim temizlik dünyam dan kazandıgımız cifleri bile alamadım çünkü...Alan var mı Migros Clubtan bu şekilde kazanıp?

kızlar sustilo çekimin peşinde koşturuyorum,sinir oldum resmen!
sitelerinden mail attım ve şu geldi cevaben.
oto. mesaj mıdır?
anlayanlar yardımcı olabilirler mi?

Thank you for contacting us. This is an automated response confirming the receipt of your ticket. One of our agents will get back to you as soon as possible. For your records, the details of the ticket are listed below. When replying, please make sure that the ticket ID is kept in the subject line to ensure that your replies are tracked appropriately.

Ticket ID: LIO-187-63208
Subject: facebook uygulaması
Department: Sustilo Turkey
Type: Issue
Status: New Email
Priority: Medium

You can check the status of or reply to this ticket online at: - NA - - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software

Kind regards,

- NA -

Canım bu otomatik mesaj evet sana Ticket ID: LIO-187-63208 olarak verdikleri numara önemli imiş bi yetkilinin kısa sürede irtibata geçeceğini, bu maile cevap vermek ya da sen irtibata geçmek istersen verilen bilet numarasını konu bölümüne yazmanı söylemişler.

Evet canım otomatik mesaj bu.Acentelerimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir diyor.

sağolasın canım

Bizimle bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.Bu bilet makbuz teyit otomatik bir yanıttır.Acentelerimize biri mümkün olan en kısa zamanda size geri dönecektir. Kayıtlar için, bilet detayları aşağıda listelenmiştir. Verirken, bilet kimliği mesaj içermekte uygun izlenebilir olmasını sağlamak için konu satırında tutulduğunu emin olun.

Bilet ID: LIO-187-63.208
Konu: Facebook Uygulaması
Bölüm: Sustilo Türkiye
Tip: Yayın
Durum: Yeni E-posta
Öncelik: Orta

Durumunu kontrol etmek ya da bu online bilet cevap: - NA - - Kayako Fusion Yardım Masası Yazılımı Powered by

Saygılarımızla,

- NA -

NIVEA Sun güneş koruyucun bu yaz yanında mıydı? İçerisinde NIVEA Sun ürünü olan fotoğrafını duvarımızda paylaş, çekiliş ile 20 NIVEA Sun Light Feeling Yüz Bakım Kremi ve NIVEA plaj havlusundan birini kazan!

Son katılım tarihi: 21 Ağustos

Çekilişe Katıl >
nasıl katılacağız?:26:
sürekli hata veriyor sayfada...

Son düzenleme:
maggi de kaçıncı yanıtladığımızı nerden bilcez kızlar?

cevap için teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…