Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

onu nası yaptık kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz bende bişe yapabildim die seviniom 2,küsüre :))

bayağa uğraşmıştım canım evvelsi gün gece dün gece baktım ayın16 sında kazananlara adım yok tekraroynayım dedim süreyi hızlandırmışlar sanki çok çabuk geçiyor süre bu sefer 2 bile yapamadım şans birkere gülmüştü ama ondada kazanamadım

Selam kızlar

Sonunda bende maggi sepeti kazandıııııııııııııım:124::119::118:

çorba kazanan arkadaşlarım afiyetle içsin hediye kazanan arkadaşlarım da güle güle kullansın

teknosa turuncu saatler linkini verirmisin lütfen

güle güle kullan ben geçen hafta gittim almaya daha gelmedi dediler (((

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

kızlar sayfayı beğenin bir resme 50 kişi etiketleyin altında ad soyad yazın çekilişle 2 kşiiye istediği ürün hediye

İftar Sofranızın fotoğrafını çekin.
Ad,Soyad ve Facebook Profil linkinizle birlikte kampanya@sonysepetim.com mail adresine yollayın.
Resminiz onaylandıktan ve yüklendikten sonra fotoğrafınız sayfamızda yayınlansın.

"En çok senin fotoğrafın beğenilsin,Büyük hediyeyi kap."

1.ye Sony Marka Süpriz Ödül
2.ye Sony 8 GB Flash Bellek
3.ye Sony Kulaklık
4. ve 10. kişilere Süpriz Hediyeler

Sonysepetim | Facebook

gerçekten o puanla kazanamadıysanız bi tuaflık var

maalesef kazanamadım canım bencede bir tuhaflık var dün gece carte dor un sayfasındaki yorumlara yazmıştım süremi bugünde kazananlardan biri 1.5 ile kazandığını yazmış az önce baktım ikimizinde yorumları silinmiş oyunda açılmıyor anlamadım gitti ne yapmaya çalışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…