Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben de kazanmışım :)) bu hafta bişi çıkmıcak diyorken iyi geldi migrosun moneny kart muhabbetindende temizlik seti kazandım bir de bunlar ohhhh ne güzel temizlik ürünlerine para vermicem :) bir süre

kızlarrr kendime 3. sepet kazandım dün arkadaşıma bi sepet kazandım bugünde aşkıma bi sepet kazandım...Kazandığım toplam 5. sepet oldu gerçekten isteyenlere yardımcı olabilirim.. kendi adlarının olduğu boş faceleri varsa eğer kampanyaya özel için olabilir özel face falan istemiyorum yanlış anlamayın
kazanıcak başka face kalmadı

maşallah canım sen en iyisi sepetçi dükkanı aç çorbaları dağıt sepetleri topla sepetçi geldi hanıııııım

bana yardımcı olursan çok sevinirim çalıştığım için hep aksilik oluyo o esnada yani ilk günden beri beceremedim yetişmeyi yardımcı olurmusun

kızlar bu topige ilk girişimde bi arkadaş paylaşmıştı ama adını unuttum pylaşım iin tşkler drynitesım geldi 3 aydan fazla oldu sanırım ama sonunda geldi

bana yardımcı olursan çok sevinirim çalıştığım için hep aksilik oluyo o esnada yani ilk günden beri beceremedim yetişmeyi yardımcı olurmusun

olurum canım niye olmıym bilgilerini atarsın bana tatlım özel değilde gerçek isminize kayıtlı fake hesaplarınız varsa daha iyi olur kızlar.. gerçek ismi ben değil maggi istiyor malum

ayyy adım numuneciye cıkıcak haa aman napim hıh kıskanmasınlar ne olur kadınlar kulübüne girsinler onlarında olur

https://twitter.com/#!/TURKCELL

Takip eden 100.000. kişi t20 telefon kazanacak ve Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı tarafından ağırlanacak.(telefonu onun elinden alacak)

~~
Şu müdür işi olmasa denerdimde. Şimdi bunlar tv'ye falanda cıkartırlar

kızlar 10 dakika trafiğine takıldığım için mesajlara cevap veremiyorum.. yardım isteyen herkese yardım ederim.. mesajlara cevap yazamıorum sürem dolmadı

bende aynen 10dk trafiğine takıldım şimdide mesai bitiyor umarım yollayabilirim yarın mutklu haber alırım senden:))

kızlar fark ettinizmi kadınlar ne isterde nesrin acar 2 kere yazılmış ayyyy yoksa bizden birimi :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…