yarında benim için yarışır mısın:79:
bende kazanmışım link verip sürekli katılın diyen arkadasa çok tesekkürler adını hatırlayamadım....ne kazandık onuda bilmiyorum:86:
burdada yarışma varmış kızlar
https://www.facebook.com/DettolTurkiye
kızlarrr kendime 3. sepet kazandım dün arkadaşıma bi sepet kazandım bugünde aşkıma bi sepet kazandım...Kazandığım toplam 5. sepet oldugerçekten isteyenlere yardımcı olabilirim.. kendi adlarının olduğu boş faceleri varsa eğer kampanyaya özel için olabilir özel face falan istemiyorum yanlış anlamayın
kazanıcak başka face kalmadı
maşallah canımsen en iyisi sepetçi dükkanı aç çorbaları dağıt sepetleri topla sepetçi geldi hanıııııım
zaman ayırıp cevap verdigin için teşekkürler bende ayın 13ne kazandım belki benimkide yrn gelircanım ben geçtiğimiz cuma günü kazanmıştım ayın 12 sinde çok büyük deil sepet ama normal yani
güle güle kullanın
kızlarrr kendime 3. sepet kazandım dün arkadaşıma bi sepet kazandım bugünde aşkıma bi sepet kazandım...Kazandığım toplam 5. sepet oldugerçekten isteyenlere yardımcı olabilirim.. kendi adlarının olduğu boş faceleri varsa eğer kampanyaya özel için olabilir özel face falan istemiyorum yanlış anlamayın
kazanıcak başka face kalmadı
zaman ayırıp cevap verdigin için teşekkürler bende ayın 13ne kazandım belki benimkide yrn gelir
saol cnm sende corbaları güzel güzel iç afiyet olsun
bana yardımcı olursan çok sevinirim çalıştığım için hep aksilik oluyo o esnada yani ilk günden beri beceremedim yetişmeyi yardımcı olurmusun
kızlar 10 dakika trafiğine takıldığım için mesajlara cevap veremiyorum.. yardım isteyen herkese yardım ederim.. mesajlara cevap yazamıorum sürem dolmadı
ayyy adım numuneciye cıkıcak haa aman napim hıh kıskanmasınlar ne olur kadınlar kulübüne girsinler onlarında olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?