Eti Form Kepekli Bisküvi - 2 Adet
Eti Form Limon Lifli Bisküvi 2 Adet
Eti Form Çubuk Kraker - 2 Adet
Eti Form Çikolata Kaplamalı Lifli Bisküvi 2 Adet
Eti Form Portakal Kremalı Bisküvi - 2 Adet
Eti Form Tahıllı Bisküvi 2 Adet
Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi - 2 Adet
Eti Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi - 2 Adet
Eti Form Müsli - 1 Adet
Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı 2 Adet
Eti Form Ekmek - 1 Adet
Eti Form Karışık Meyveli Kepekli Bisküvi - 2 Adet
candan38
yarın sıra sende canım bilgilerini gönderirsin bana
candan38
candan38
candan38
bikerede bana böle güzel şeyler çıksa şaşcam zaten hep numunelik uyduruk şeyler kazanıyorum
tatlım tüm günleri verdim başkasına hiç yer kalmadı maalesef :44:şekerim bide bana kazandır yaaa
bişi sormak istiyorum nası bu kadar hızlı yapabiliyorsun ben anında cevap veriyorum sıralamada adımı bile bulamıyorum bayağı geride oluyor..Bilgisayar hızıyla ilgili bişimi ki?gelen çorbaları kapıcıya vericektim onuda geçtim hırs yaptım nie yapamıyorum diye
tatlım tüm günleri verdim başkasına hiç yer kalmadı maalesef :44:
bilgisyar hızıylada mutlaka ilgisi vardır tabi sayfayı yinelediğinde karşına hızlı bir şekilde tekrar sayfanın çıkması gerekiyor neticede.. soruyu cevapladığım da her seferinde o kadar cevap yazıldığını görünce tmm kazanamadım olmadı diyorum. taa ki ilk 30 da olduğumu görene dek :82: çok şükür rabbim yolda bırakmıyor beni çünkü sizler için kazanmayı gerçekten çok istiyorum.. kendim için etmediğim duaları ediyorumbugünle birlkte 2. arkadaş oldu bu 1 kişiye kazanamadım maalesef inşallah önümdeki 4 gündede dolu dolu gelirim
canım maşallah dedim kız benim nazarım değmez hem
maalesef canım tüm randevular kapandı..
daha öncede söyledim sürekli yineleyin sayfayı ve eğer cevabı bilmiyorsanız ilk cevabı görne kadar hızlı bir şekilde yinelemeye devam edin..sonrası şansınıza
nazar edicen kızdaha listemde kaç kişi var
ilk 2 sorunun cevabına ne yazdın son soruda ilk 30 dasın saydımben mı kazanmısım nerden gordun ben gormedım??
nasıl bakıyoruz ilk 30 da olduğumuzaa kızlar benim sayfa o kadar aşağı inmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?