Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu arada arkadaslar hepcıgınıze bırer kutu cıkolata gonderdım kabul edın olur mu belkı bayramda beraber yerız...

Eti Form Kepekli Bisküvi - 2 Adet
Eti Form Limon Lifli Bisküvi – 2 Adet
Eti Form Çubuk Kraker - 2 Adet
Eti Form Çikolata Kaplamalı Lifli Bisküvi – 2 Adet
Eti Form Portakal Kremalı Bisküvi - 2 Adet
Eti Form Tahıllı Bisküvi – 2 Adet
Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi - 2 Adet
Eti Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi - 2 Adet
Eti Form Müsli - 1 Adet
Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı – 2 Adet
Eti Form Ekmek - 1 Adet
Eti Form Karışık Meyveli Kepekli Bisküvi - 2 Adet

bikerede bana böle güzel şeyler çıksa şaşcam zaten hep numunelik uyduruk şeyler kazanıyorum:5::5:

Son düzenleme:
bu arada ben hala cuma gunu ıcıcn benım yerıme maggı oynayabılecek bırını arıyorum yardımcı olabılecek varsa sevınırım...

:kkk::nazar::emir_bebek::29::60::92::61::65::64::35::66::68::98::38::37::5::6::7::10::12::13::14::78::79::80::57::89::88::87::86:naznaz ın son mesajıymıs kızlar topicçe bunuda begenelim sustu sonundaaaaaaaaaaaaaaaa:9::52::55::27::49::18::40::55::56::20::51::72:

candan38
yarın sıra sende canım bilgilerini gönderirsin bana

bişi sormak istiyorum nası bu kadar hızlı yapabiliyorsun ben anında cevap veriyorum sıralamada adımı bile bulamıyorum bayağı geride oluyor..Bilgisayar hızıyla ilgili bişimi ki?gelen çorbaları kapıcıya vericektim onuda geçtim hırs yaptım nie yapamıyorum diye:(

şekerim bide bana kazandır yaaa
tatlım tüm günleri verdim başkasına hiç yer kalmadı maalesef :44:

bişi sormak istiyorum nası bu kadar hızlı yapabiliyorsun ben anında cevap veriyorum sıralamada adımı bile bulamıyorum bayağı geride oluyor..Bilgisayar hızıyla ilgili bişimi ki?gelen çorbaları kapıcıya vericektim onuda geçtim hırs yaptım nie yapamıyorum diye:(

bilgisyar hızıylada mutlaka ilgisi vardır tabi sayfayı yinelediğinde karşına hızlı bir şekilde tekrar sayfanın çıkması gerekiyor neticede.. soruyu cevapladığım da her seferinde o kadar cevap yazıldığını görünce tmm kazanamadım olmadı diyorum. taa ki ilk 30 da olduğumu görene dek :82: çok şükür rabbim yolda bırakmıyor beni çünkü sizler için kazanmayı gerçekten çok istiyorum.. kendim için etmediğim duaları ediyorum :1: bugünle birlkte 2. arkadaş oldu bu 1 kişiye kazanamadım maalesef :59: inşallah önümdeki 4 gündede dolu dolu gelirim :nazar:

tatlım tüm günleri verdim başkasına hiç yer kalmadı maalesef :44:

bilgisyar hızıylada mutlaka ilgisi vardır tabi sayfayı yinelediğinde karşına hızlı bir şekilde tekrar sayfanın çıkması gerekiyor neticede.. soruyu cevapladığım da her seferinde o kadar cevap yazıldığını görünce tmm kazanamadım olmadı diyorum. taa ki ilk 30 da olduğumu görene dek :82: çok şükür rabbim yolda bırakmıyor beni çünkü sizler için kazanmayı gerçekten çok istiyorum.. kendim için etmediğim duaları ediyorum :1: bugünle birlkte 2. arkadaş oldu bu 1 kişiye kazanamadım maalesef :59: inşallah önümdeki 4 gündede dolu dolu gelirim :nazar:

canın saolsun sekerım :1:corba sewmemde ogrencı cocuklara wercektım :1:

maalesef canım tüm randevular kapandı..

daha öncede söyledim sürekli yineleyin sayfayı ve eğer cevabı bilmiyorsanız ilk cevabı görne kadar hızlı bir şekilde yinelemeye devam edin..sonrası şansınıza :34:

nazar edicen kız :D daha listemde kaç kişi var :1:
canım maşallah dedim kız benim nazarım değmez hem :9:Allah daha çok şans versin :16:

ben mı kazanmısım nerden gordun ben gormedım??
ilk 2 sorunun cevabına ne yazdın son soruda ilk 30 dasın saydım :61:

nasıl bakıyoruz ilk 30 da olduğumuzaa kızlar benim sayfa o kadar aşağı inmiyo

canım 3. sorunun yanında yorum sayısı yazıyor ya oradan tarih sırası yap ilk 30 kişiyi gör :34:

canım 3. sorunun yanında yorum sayısı yazıyor ya oradan tarih sırası yap ilk 30 kişiyi gör :34:[/QUOTE]

aa bende diğer türlü uğraşıyorduum sağolasıın

FANTAGIRRO diğer 2 soruna da baktım doğru 3. soruda da ilk 30 dasın kazanmışsın yarın listede adını göremezsen itirazını yaparsın canım :34:

Little Swimmy Splash oyunumuzun 7. hafta kazananlarına linkten ulaşabilirsiniz: Facebook'ta Little Swimmy Splash | Facebook. Sizlere gönderilecek olan 'kazandınız' konulu maile cevap olarak iletişim bilgilerinizi yazmanızı rica ediyoruz. Bu maile cevap olarak dönmeyenlerin iletişim bilgileri bize ulaşmamaktadır. Katılan herkese teşekkürler.

7. Hafta Kazananlar Listesi ( 15 Ağustos – 21 Ağustos 2011 )

Neslihan Duna
Çağrı Aydın
Ümit Zorba
Özgür Demir
Müge Acay
Ebru Akbaba
Sıddıka Yalçınkaya
Burak Karakulah
Burcu Altok Yılmaz
Arzu Şahin

Hülya Akbaş
Merve Kavak
Sibel Altundağ
Tuğba Bilgin
Nilgün Badın
Enes Akdağ
Sibel Özdilek
Funda Taşar
Tolga Girgin
Leyla Sabı

:92:

10 Arkadaşını Etiketle ''1000 TL'' Kazanma Şansı Yakala.

Ekleyen: Sevenhill (Albümler) · Güncelleme: 14 dakika önce

Back
X