Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

1- Humus’un ana malzemesi nedir? Nohut
2- Kadayıf ve peynirden yapılan ve sıcak olarak servis edilen, Doğu Akdeniz yöresine ait olan tatlımızın ismi nedir? Künefe
3- Taze sarımsak ve kuzu etiyle yapılan, terbiyeli bir suyu olması nedeniyle hafif ekşimsi bir tadı olan Antep yöresine özgü yemeğin adı nedir? Şiveydiz

22. Gün Kazananları
1-Canan Donduran
2-Sevil Öztürk
3-Nevin Çetin Şık
4-Eda Kara
5-Sadettin Yılmaz
6-Mehmet Başboğa
7-İsa Tezcan
8-Bahri Bolelli
9-Naime Okumuş
10-Çağhan Benli
11-Merve Yanık
12-Yasemin Öner
13-Münevver Yeşilbaş
14-Melis Blc
15-Ali Erdem
16-Aydın Kasap
17-Fatma Topsaç
18-Emine Karaaslan
19-Barış Öztürk
20-Serhan Yaşar
21-Ali Taşbozan
22-Nezire Özer
23-Ruhat Evren Emel Çakmak
24-Gamze Yıldırım Kesim
25-Ahsen Şahin
26-Özge Erdem
27-Gökcen Uçar Özsoy
28-Melek Canan Tursun
29-Aysun Kaynak
30-Kader Cengiz

arkadalar aranıza yeni katıldım.. inşallah bende bundan sonra sürekli forumda aktif olacağım. bu arada az önce kocama maggi sepeti geldi ama sepet günden güne küçülmekte

kızlar geçen günlerde money clup karttan kazandığım 3 lü temizlik setini %100 ind. hakkı kazandığım halde eşim almaya gittiğinde %25 ind. hakkınız var dediler money e mail attım olanları anlattım dün akşam üzeri telefonla geri dönüş yaptılar ve düzelttiler. Gıcık oluyorum burdaki migrostakilere her seferinde bir problem çıkartıyorlar.

arkadalar aranıza yeni katıldım.. inşallah bende bundan sonra sürekli forumda aktif olacağım. bu arada az önce kocama maggi sepeti geldi ama sepet günden güne küçülmekte

Hoşgeldiniz bu arada köpiş muhteşem, can dostlarımıza bayılıyorum. benim için kocaman sarılıp öpün onu, lütfen

oh beee nihayet maggi banada çıktı sonunda yarışmanın ilk başından beri daha yeni çıktı

Bu arada bana mng kargoyla DryNites den bebeğim için gece külodu numune olarak yollamışlar istemeyenler istesin yolluyolar hala Haribodan paketim geldi lipton dan burger kıng kuponum geldi 8X4 lerim biodermadan yüz temizleme jeli 4 lü ve dermolagica dan jel krem geldi

Bİrde facebook Outletim sayfasından 30 tl lik hediye çeki kazandım ama kredi kartım olmadığı için kullanamıyorum br çözüm önerisi olan varmı

[/COLOR]

hoşgeldin tatlım aramıza inşallah bana küçük gelmez büyyyüükk lazım banaa ..........
maggi de kazanan varmı kızlar :26:

olmadımı tatlım dünkü yarışmada yoksam senin cevaaplar eğer öleyse üzülmee şans bu birazdaa sen elinden geleni yapıyorsun bizler için

yok canım kazandım ben dün akimelin şansına ilk denemede oldu valla ama akimel yok ortalarda

dün bana limango 'dan msj geldı kargonuz yola çıkmıştır diye. Teslim süresi 2 iş günüdür diyor..
ama bugün gelir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…