Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende yeni yeni katıldıııımm ::))

şu emsan misafirperver de 16bin küsur yaptığım halde çekilişte 14 bin alan hediye kazanmış ben sıralamada yokum. dün de birkaç kere kaydetmedi puanımı. bi buna bir de maggi ye hırs yaptım. onu da kazanamadım bir türlü. tavsiyesi, yardımı olan var mı?

teşekkürler & herkese bol şans

wenice nekadar cimri yahu . 1 kişiye veriyor o kadar beğenıyee, sinir oluyorum
ama yine begenıp paylaşıyorum

4M Hand Print (El İzi) ve Huggies Yeni Doğan 28’li bebek bezi kazanan talihlilerimiz:
Ahmet Emir Dokuz
Fatma Özdemir
Serkan Yılmaz
Melek Ustabaşı
Aslı Ergan
Bedriye Özsöylemez
Serpil Sümer
Burcu Ortaç
Çiğdem Cetemen
Leyla Acar

Dünkü şifreleri bir araya getirerek "Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerimizin başarılı olmasını dileriz." cümlesini bize gönderenler arasından hediyelerimizi kazanan talihlilerimizi açıklıyoruz. Kazananları tebrik eder, bugünün katılımcılarına ise bol şans dileriz.

4M Hand Print (El İzi) ve Huggies Yeni Doğan 28’li bebek bezi kazanan talihlilerimiz:
Ahmet Emir Dokuz
Fatma Özdemir
Serkan Yılmaz
Melek Ustabaşı
Aslı Ergan
Bedriye Özsöylemez
Serpil Sümer
Burcu Ortaç
Çiğdem Cetemen
Leyla Acar

ayyyyy ınanmıyorummmmm kazandım mı ben sımdı :)))

dün kazandın demiştim de inanmamıştın :76:tebrikler afiyet olsun canım kendim kazanmış kadar sevindim

ıkıdır oyle oldu ya benım pek umudum kalmamıstı zaten bugun son gun dedım ya yarın ıse gerı donuyorum gunduzkı yarısmalara gıremeyecegım

bu arada kahve dunyasının kutularını kabul edebılıyormusunuz benım pc takılıp duruyor maalesef..

beni de ekler misin apikoğlu ve kahve dünyasına

canım bende kahve dünyasında sorun yok yok kutu gönderebiliyorum kabul de edebiliyorum

sıyah ıncı akımel ankaradaymıs iş nedenıyle ınternetı yokmus en kısa zamanda aramıza katılacakmıs sana cok tesekkur edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…