Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

GoGoGo Tutkunları | Facebook adresli Facebook sayfasına girerek “CardFinans GO ve Abilerin Abisi ile Tahmin Et” uygulamasında sorulacak soruya doğru cevap verdikten sonra karşılarına çıkacak katılım formuna ad, soyad, e-mail ve cep telefonu bilgilerini eksiksiz giren Facebook kullanıcıları yarışmaya katılabilecektir.

ne oldu kız bugun sana :)))))))
bugun senı ortadan kaldırmak ıstyıorum :))))))))
vallahi ne oldu bende bilmiyorum ama ben ölürsem kampanya haberlerini kim paylaşır

sen duyurmuştun zaten canım. güle güle izle filmini. pek duygusal bi film ama :26: uzun zaman kazanamamıştın bundan sonrada böyle devam eder inşAllah
teşekkürler canım film tam bana göre o zaman
tebrikler canım benimm

teşekkür ederim

Wenice
Bugünkü kazanan talihlimiz;

Reyhan Yilmaz Aslan
tüh bugün buna katılmayı unuttum katılsaydım kesin kazanırdım

canım bu khave dünyasını nasıl bişi ben dün yapıcaktım ama sonra vazgectimm :44:

canım 3 tane çikolata türü seçiyorsun bir tane arkadaşına gönderiyorsun arkadaşın da kabul ettiği zaman çekilişe katılıyorsun istediğin kadar arkadaşına gönderebilirsin
bence şansını dene ilk bana gönderebilirsin çikolataya hayır demem

https://www.facebook.com/kahvedunyasi

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kargo geldıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

umarım anlamışımdır.kendi facemi açtım kahve dünyasına girdim.kutu hazırladım arkadaşımı da yazdım.şimdi bekleyeceğim.ayyyy çok zevkli:)

Batik
Değerli takipçilerimiz, dün Facebook'tan kaynaklanan sorunlardan dolayı bazı takipçilerimizin katılımda sorun yaşadığı ödüllü soru yarışmamızı bu akşam saat 21:00 - 21:30 arasında tekrarlayacağız.

canım batik nasıl bi yarışma yapıyo biliyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…