Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bugün cidden güzel bir gün maggi sepetim geldi, eti form kazanmışım, arko men kazanmışım yanarım yanarım kaçardığım nivealara yanarım

ayyy inamıyorummm sonunda sans banada gülmüşşş :103: kazanmışımmm oleyy beeeeeeeee:118: çok sevindirik oldum :119: uzun amandır bişi kazanamyınca büle oldumm kızlar vallaaa

fikrimühimden haşerelerle mücadele anketi gelmiş...
maillerini kontrol edin kızlar..
canım anket yeni mi geldi bende yok
Bugün cidden güzel bir gün maggi sepetim geldi, eti form kazanmışım, arko men kazanmışım yanarım yanarım kaçardığım nivealara yanarım
afiyet olsun güle güle kullan
ayyy inamıyorummm sonunda sans banada gülmüşşş :103: kazanmışımmm oleyy beeeeeeeee:118: çok sevindirik oldum :119: uzun amandır bişi kazanamyınca büle oldumm kızlar vallaaa

tebrikler canım inşallah sık sık devamı da gelir şansın açık olsun

Lipton Ice Tea
“Sam Raimi” doğru cevabını bize göndererek AFM’den sinema bileti YA DA Burger King’den 6'lı King Nuggets Menü kazanan üyelerimiz Esma Okullu, Ömer Akın, Cemal Yoran, Gökçe Ebik ve Mehtap Kurban'ı kutlarız. :) Hediye tercihinizi ve iletişim adresinizi facebook@liptonicetea.com.tr adresine göndermeyi unutmayın. Yeni anketimiz Perşembe, kazandıran yeni sorumuz ise Cuma günü sayfamızda olacak. :) Takipte kalın :)

Bingomingo
Bingomingo da günün yarışması sona erdi,
Doğru cevaplarımız
1-Mesoud Boys
2-Hayden Bag
3-Just Cavalli
...4-No Fear-Ya&Ay
5-Sebago
6-Bertoby
7-Zara & Bershka
8-Bambalo Sport
9-Tissot
10-Pierre Cardin

Doğru cevabı veren ilk 10 yarışmacımızın içinde üyelerimizden
en çok oyu alan 1. yarışmacımızdı ve bizden DAVID YURMAN GÖZLÜK
kazanan yarışmacımız;

ÇİĞDEM KÜÇÜKAYDIN

Kazanan üyemizi tebrik ediyoruz! Kazanamayan üyelerimiz üzülmesin
yarışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.
Bizi takip etmeye devam edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…