Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Haayırlı olsun canım. Bu tarz siteler kapıda ödeme yapmıyor değil mi Çeyiz düzmem lazım eksiklerim var dışarıda kazıklanıcagıma uyguna almak istiyorum ama imkanlar sınırlı sinir oluyorum!!!

daha önce alışveriş yapan arkadaşlar limangoda kargo teslim hızı nasıl?
ben ayın 17'sinde sipariş geçtim daha tedarik sürecinde yazıyor.ayakkabı almıştım bayrama kadar gelse de giysem

bana yolklamamış :26::26::26::26:önceki 2 3 anketını cewaplamadım ondan mı yoksa
pek mi temiz pak :89::89::89:we hijyen :94::94::94::94: görünüyorum acabaaaaaaaaa

burdankan revan içinde görünüyorsun cnm sankii haşerelerii senn pert etmiş gibiii

(avatarından dolayıı:)))))

güle güle kullan cnm çok hessaplı bir alışveriş

Haayırlı olsun canım. Bu tarz siteler kapıda ödeme yapmıyor değil mi Çeyiz düzmem lazım eksiklerim var dışarıda kazıklanıcagıma uyguna almak istiyorum ama imkanlar sınırlı sinir oluyorum!!!
Kapıda ödeme yok canım..
daha önce alışveriş yapan arkadaşlar limangoda kargo teslim hızı nasıl?
ben ayın 17'sinde sipariş geçtim daha tedarik sürecinde yazıyor.ayakkabı almıştım bayrama kadar gelse de giysem
Canım kampanyanın süresi mesela 25'inde bitiyo diyelim.25 inden sonraki 1 hafta içinde elinde oluyor..
burdankan revan içinde görünüyorsun cnm sankii haşerelerii senn pert etmiş gibiii

(avatarından dolayıı:)))))

güle güle kullan cnm çok hessaplı bir alışveriş
Teşekkürler canım..

maşallah kızlar ne çok hediye kazanan olmuş hepinizi tebrik ederim güle güle kullanın darısı başıma inş

Siyah inci lütfen maggiyi benim içinde kazan yarını iple çekiyorum..

iyigeceler arkadaşlar
tatilden döndük çok şey kaçırdım mı acaba?
maggi sepetim büyk sepette 17 çorba 2 magnet gelmiş,eşimin efes tshırti güzelmiş maviis geldi
8.4 lerim gelmiş 6 tane
haribo hala yokkk 1 ay olduuu

kaç gündür nerde yarışma grsem katılıyorum hırs yaptımgeceleri sabaha kadar oturup uğraşıyorum ama 1 tek çöp bile kazanamamışım. lütfen ya lütfen benim için maggi kazanacak var mı allah rızası için. bi bayram hediyesi olsa bana.

bi şi dil oğlanla uğraşacak enerjim kalmıyor uykusuz kalınca. o uyuyor ben uğraşıyorum sabaha kadar ama sonuç sıfır.

çok teşekkür ederim hepinize.

herkese bol şans. bol hediyeli günler.

ben de maggi kazanmak istiyorum ama nerde ben de o şans.benim için de kazanmak isteyen olursa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…