Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selam kızlaaaar dün yoktum ayy ne kadar çok sayfa olmuş oku oku bitmedi
Hediyesi gelen ve kazanan arkadaşlarım tebrik ederim güle güle kullanın Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Filli boyadan kazanamamışım kazansam şaşardım zaten Yeni kampanyalar için teşekkürler Ayyy başım döndü okumaktaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn

[h=6]Bizim Mutfak
Doya doya konuşmak için bugün 13.00'da sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın![/h]
[h=6]Vision Türkiye
Bugün bir üyemize D4X My UnitDose hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de[/h]
[h=6]Veet Türkiye
Veet Güzellikler Kulübü'nün bu haftaki sürprizinden hala haberiniz yok mu? Hemen linke tıklayın, haftanın hediyelerinden birini kazanma şansını kaçırmayın![/h]
[h=6]Pastavilla
[/h]
Pastavilla’nın 17-23 Ağustos 2011 tarihleri arasında kazanan talihlileri
Kazanan talihlilerin Facebook hesaplarının ait olduğu mail adreslerine bilgi mailleri gönderilerek kazandıkları kendilerine tebilğ edilecektir. Hediy...

[h=6]P.D.J Parfums
EVET ARKADAŞLAR RAMAZAN KAMPANYASI İÇİN YARIN SON 2 GÜN! TEKRAR HATIRLATMAK İSTERİM Kİ; BU GÖNDERİYİ DUVARLARINDA PAYLAŞMAYAN ARKADAŞLAR, KAMPANYAYA KATILMAMIŞ SAYILACAKTIR. KAZANANLAR 27 AĞUSTOS SABAHI SAYFAMIZDA AÇIKLANACAKTIR.
KAZANAN ARKADAŞLARA AYRICA FACEBOOK ÜZERİNDEN MESAJ GÖNDERİLECEK, ILETİŞİM BİLGİLERİ ISTENECEKTİR. BİLGİNİZE SUNARIZ.[/h]
P.D.J PARFUMS' DEN RAMAZAN KAMPANYASI! Parfüm Kazanın!

[h=6]Ödüllü Soru
Yeni sezon için heyecanla beklediğin dizi hangisi?[/h]
Soruyu cevapla, arkadaşlarınla paylaş, özel Panda oyuncağı 10 kişiden biri olma şansını yakala!
Yeni sezon için heyecanla beklediğin dizi hangisi? Soruyu cevapla, ödülü kap!

[h=6]Matraktshirt
Günaydın Matrakcanlar fotoğraf yarışmamız Tüm hızı ile devam ediyor, hala katılmadınızmı.? :))[/h]
[h=6]Nehir
Hediyeni Sen Seç kampanyalarımız bayramdan sonra devam edecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.[/h]
[h=6]Favori Jewellery (Turkey)
Favori Evlilik Hediyem Yarışmasında Bugün Son Gün!
Sen de hemen şimdi uygulamaya katıl, puan topla ve Favori'den seçtiğin hediyeyi kazanma şansını kaçırma! Yarışma saat 16:00'ya kadar devam edecek. Yarışmamıza katılmak için hemen şimdi tıklayın...[/h]
[h=6]Hürriyet Aile bir bağlantı paylaştı.[/h]
Şifre Bulma Yarışmamız Tekrar Başlıyor!
www.hurriyetaile.comHer gün doğru cevabı bilen 10 kişi ödül kazanıyor. - Ödüllü şifre bulma yarışmamızı sizlerden gelen yoğun talep üzerine tekrar başlatıyoruz!

Hürriyet Aile 4M Hand Print (El İzi) ve Huggies Yeni Doğan 28’li bebek bezi kazanan talihlilerimiz:
Ergün Yeşil
Sıddıka Yalçınkaya
Müslüm Karayılan
Firuzan Karakaş
Cem Hasip
Ufuk Sarıçam
Aynur Yılmaz
Emel Ergene
Serkan Ersoy
Ayşe Kemikli

Yokum

hiik bende yokum

canım ben bu fiyatlarda bir ürün göremedim nerden buldun acaba yastık mesela ben baktım 10 lira

Hürriyet ailenin bugünki şifresi
''Kekler,pastalar,makarnalar,soslar ve bir arada binlerce pratik yemek tarifi.'' Tabi cümle başka şekilde de kurulabilir.Kelimeler bunlar en son bu şekilde karar kıldım

pastalar,kekler,makarnalar,soslar ve bir arada binlerce pratik yemek tarifi hürriyet aileyi böyle yaptım.Yardımı olur umarım

''Kekler,pastalar,makarnalar,soslar ve binlerce pratik yemek tarifi bir arada" sanki böyle daha düzgün oldu kızlar:44:

http://www.facebook.com/asustr?sk=app_260869443932573

ASUS'tan takipçilerine bayram hediyesi! Genel kültür bilgisine güvenen ve sorulan sorulara hızlı cevap veren birini arıyoruz. Eğer o kişi benim diyorsan yeni yarışmamız tam sana göre!Sorduğumuz genel kültür sorularına en hızlı doğru cevap veren bir kişi ASUS Eee Pad Transformer'a sahip olacak! Sıralamada ilk 20'ye girenlere de ufak sürprizlerimiz var. Tıklayın, yarışmaya başlayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…