Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar bu magginin cevabı nereye yazılıyor yaaa ben giriş yapıyorum ama cevabımı yazamıyorum soruyu görüyorum ama cevap yeri yok ben de bir bilen varsa cevaplasın lütfen

Sevgili FikriMühim,
Raid Haşerelere Karşı Otomatik Çözüm Kampanyası’yla tanışmaya hazır mısınız?

Raid Otomatik Sprey için hazırladığımız bu kampanyada sizleri, sinek ve böcekleri otomatik olarak evinizden uzak tutmanın keyifini yaşamaya ve bu keyfi yakınlarınızla paylaşmaya davet ediyoruz.

MühimKampanyamızla ilgileniyorsanız, davetimizi kabul etmek için lütfen aşağıdaki linke tıklayın.

MühimNot: Kampanyamıza katılma onayını vermek için lütfen acele edin. 3 gün içerisinde sizden geri dönüş alamamışsak, davetinizi bir başka FikriMühim’e yönlendireceğiz. Yoğun ilgi beklediğimiz bu kampanyamıza katılımda ne kadar erken davranırsanız yerinizi o kadar garantiye almış olursunuz

mailleri kontrol edin kızlaar bana geldi şimdi katıldım

ayy nasıl sersemlemişim uykudan ben böyleeeekendi kendime kopmuş durumdayım.outletin cevapları varsa deli kuş sorusunu görüp napıcan hey allahım yaaaagönderdim şimdi kontesimm mersi bebemm bende burda güllaç müllaç gördüm de paşabahçenin cevapları olduğunu bilmiodum onu da kendi kafama göre doldurdum iyi mi

bana hediye versin paşabahçe uyanır uyanmaz sitesine girdim diyeeyada topic halkı bana madalya verin

allah allah face açık ama ben de yorum yaz filan dye bişey çıkmıyor

[h=6]markafoni
Günün sürprizine hazır mısınız? Bugün Facebook ve Twitter sayfamızda ödüllü yarışmalarımız olacak. Saat 15:45’de Facebook yarışmamız başlayacak. Bizi takip etmeye devam edin.[/h]birkaç saniye önce

[h=6]Paşabahçe
Yarışmamız 17.00'da sonlanıyor. Soruların tamamına doğru cevap veren 10., 20., 30., 40., 50., 60., 70., 80., 90. ve 100. yarışmacımız Paşabahçe'den şekerlik kazanacak. Kazanan isimler yarışma biter bitmez aynı sekmede açıklanacak.[/h]yaklaşık bir dakika önce

hatunlar ya maggide ilk 2 soruyu cevaplayıp 3. soruda ilk 30 girmek mi gerekio. yoksa 3 soruda da ilk 30a girmemiz şartmı?
ona göre takılcam ona da 15.30da cevap verdm ilk soruya :2:

hatunlar ya maggide ilk 2 soruyu cevaplayıp 3. soruda ilk 30 girmek mi gerekio. yoksa 3 soruda da ilk 30a girmemiz şartmı?
ona göre takılcam ona da 15.30da cevap verdm ilk soruya :2:

canım ilk 2 soruya mutlaka cevap yazıyosun önemli olan 3.cü soru sıralamaya girmen gerekiyo il 30 a yani bol şans ben hem kendime hemde anneme kazanmıştım ikiside geldi darısıda size olsun inşş

canım ilk 2 soruya mutlaka cevap yazıyosun önemli olan 3.cü soru sıralamaya girmen gerekiyo il 30 a yani bol şans ben hem kendime hemde anneme kazanmıştım ikiside geldi darısıda size olsun inşş

Çok saol canım ilk kez bu saatte evdeyim bugün dükkanı anneme bıraktım tam 5de çıkmam lazım evden 5de soruya cevap verip
çıkarım bari. inşallah kazanırım. yarında 120 kişiymiş onda kesin kazanırdım ama evde deilim tüh tühh

inşş bitanem benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…