- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
tatlım tarih sırasında epey geride kaldığın için kendini bulamıyor olabilirsin.. diğer türlü bulamaman imkansız..
ama en son kadara bakıorum nerdeyse yokummmmmm
elagöz 2. sorunun cevabını düzelt Hazerfen yerine Hezarfen yazkontrol ederken gördüm
azıcık galata kulesini okyayım dedim.. ümit yaşar oğuzcanın 15 yaşındaki oğlunun 1973 yılında galatadan kendini atarak intihar ettiğini öğrendim
canım soruyu bulabildin mi ??? :26:
Facebook da maggi türkiye sayfasına gir beğen ordan Giriş için Maggi - Yok mu bi' tabak daha? tıkla hesabını da bu arada açık tut
3. soruda bunu sormasınlar sakın :26:yazar kimdir diye :26:
sanmıyorum canım yaa
padişah dönemi olabilir ikinci soruda o kısım atlanmış çünkü; 4. murat - hezarfenn uçtuğu dönem :)
Bizans İmparatoru Anastasius tarafından inşa edilmiş
1348 yılında "İsa Kulesi" adıyla yığma taşlar kullanılarak Cenevizliler tarafından Galata surlarına ek olarak yeniden yapılmıştır.
raid banada gelmiş hemen kabul ettim dabikii ama müthiş bişi annemler yazlıkta kullanıyor süper süper süper bakın maillerinize sizede gelmiştir belkimmmm
ilk 2 soruyu hemen cevapla canımBuldum sonunda canımm :)sagoll
maggim geldi sepet küçülmüş :95::95: 20 corba 2 de magnet var bugun iftara misafir var ne yarışma göedüm nede bi sey paylaştım size
maggim geldi sepet küçülmüş :95::95: 20 corba 2 de magnet var bugun iftara misafir var ne yarışma göedüm nede bi sey paylaştım size
maginin cevabı mani mi temcit mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?