Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben magginin yerinde olsam son soruyu kolay sorardım ve cevabı yazan ilk 500 kişiye de çorbaları verirdim koskoca maggi batacak değil ya Madem bir kampanya yaptın tam yap be adam

cok cömertsın :))))))
sevıyorum senı :)
yenı sezonda sen yap yarısmayı

gunlerdır kendılerını buyuk bır ılgıylen takıp ettık
ama kapanısı hos olmadı
kızgınım maggıye

bırı ıgdır canakkale dedı
yazdım sonra
hakkarı canakkale oldu onu yazdım
sımdı hakkaerı edırne dıolar
kazanamıcam bılıorummmmmmmmmmm

şapkasız çıkmam abiiiii

Kazananlar Listesinde Tuana Kampanya diye isim var ama bu isimden bir arkadaş daha var hangimiziz acaba nasıl anlaşılır kızlar :26:
Türkan Şoray olmak için erken mi heveslendim ne

o tuana kampanya ya baktım bende şimdi kerastaseyi beğenmemiş yani yarışmaya katılmamış oluyor bu durumda yani ben öyle düşündüm:81::81::81::81:

limangoda bugün hepsinemi kargo bedava bana mailde bitek elektronik ürünlerin olduğu bölümde bedava diye mail gelmiş hepsinde bedavaysa bende bişeyler alıyım yapı krediden benimde 10 tl indirimim var

kızlar tekrarlıyorum..:87::87:
kerastas şapkasını ,dolu biçimde açılmamış maggi sepetiyle değişmek isteyen vaaaar mıııııııı?

limangoda bugün hepsinemi kargo bedava bana mailde bitek elektronik ürünlerin olduğu bölümde bedava diye mail gelmiş hepsinde bedavaysa bende bişeyler alıyım yapı krediden benimde 10 tl indirimim var

valla benim mesajımda limangoda şeklinde yazıyordu
elektronik bölüm diye belirtmemiş:96:

evet ya gelsin bende yarın sabah yola çıkcam...

teşekkürler canım ben hepinizi seviyorum
kurban bayramı kampanyanız benden olsun her gün 10 koç hediye yarışma 10 gün sürecek son gün de dana hediye ediyorum
kapanışı da güzel yapmadım mı

kısmet canım başka kampanyalarda inş. kazanırsın

kızlar nasıl baska maillerden kendi hesabınıza aktardınız onu anlayamadım.bi mail adresinden geldi bana da digerlerinden nasıl yapacam

maggi ye katılanlar kafanızı karıştırmak istemem ama coca cola nın bi reklamı vardı en son çanakkale gökçeadada iftar yapıldığını gösteriyodu

kızlar bana da bakarmısınız..sibel göyşen taş çanakkale hakkari dedim

gogogo nun cevabı DİL KILIÇTAN KESKİNDİR

kızlar nasıl baska maillerden kendi hesabınıza aktardınız onu anlayamadım.bi mail adresinden geldi bana da digerlerinden nasıl yapacam

öyle bi şey yapmadık ki canım.
zaten her alışverişte 1 kupon kullanılıyor.
aktarmak anlamsız.

farklı msn hesaplarından 10'ar tl lik çekler edindik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…