Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tuna bneı guldurdun kız :)))))))
dana ıle kapanıs yapacakmıssın

ben s evmem danayı sen koca devam et
canım kapanış şerefine hediye büyük olsun diye dana verdim tamam sana 2 koç olsun

yok aras kargodan aradılar canım, bişey bişey promosyondan geliyor dediler. e zaten ben gibi bahtsız beklediği bir tek şey olunca ona yordum geliyor diye :) tatlıgacıdan ses yok ama

teşekkürler canım

ne kodu canım???????
linki verdik ya 2 kere,nasıl kupon kazanılcağını belirten

kazandım sorun orda değilki. bu hediye çekini kullanmak istiyorum dedim. sonra altıda hediye çeki kodunuz diye soruyor. ilerlemiyor..

kızlaaar.....
limango için yeni mail adresleri alın.
sonra o adreslere tek bir limango hesabından davet gönderin.
davetleri kabul edin.
sonra o hesaplara tek tek yapı kredinin verdiği çekleri yükleyin.
tek tek alışveriş yapın yeni alınan hesaplardan.
otomatikman davet gönderdiğiniz hesabınıza 10 tl çekler yüklenmeye başlıyo. (her arkadaş davetine yapılan alışveriş için 10 tl çek yükleniyo)
sonra ver elini alışveriş

anlaşılmıştır inş. :79:

kazandım sorun orda değilki. bu hediye çekini kullanmak istiyorum dedim. sonra altıda hediye çeki kodunuz diye soruyor. ilerlemiyor..

onun üzerinde kocaman yazmalı ' hediye çekinizi kullanmak ister misiniz' diye
ona tıkladığında çıkıcak kupon
o şekilde yükleyeceksin
kod filan yok.

Çok sevdim şu limango işini 2 tane kek kalıbı aldımbiri 3,90 biri 1,90 tl :))) :)
birde grupfonide indirimim varmış 20 tl 1 kilo lokum aldım 1,8 tlye geldi bugün kısmetliyim birde maggiyi kazanırsam değmeyin keyfime :)

evet benide 2 gün önce aradılar bugün geldi hesap makinesi... adres de yanlışlık olmuş :44: geri gitmiş o yüzden arayıp gönderiolarmış tekrar.

burger kingten 2 tane aldımmm kodddd menüü süperrrrrr
ama bir menuyu paranla alacan 2 yı bedawa werıyolarrrrrr
ooo ağanın eli tutulmaz :82::82::82::82:sana da bu yakışır:86::86::86: çorba da neymiş 1 tl

kızlar aman diyim ucuz diye saklama kabıdır kek kalıbıdır almayın derim ben. hepsi çin malı. benim de begendiklerim vardı aratttım hepsiburadada buldum aynılarını. orada daha ayrıntılı incelemişler, fotolar vs o yüzden vazgeçmiştim. o durumlarda en iyisi havlu almak hem zararı yok hem de bulunsun işte. sağlık bu şakası yok. hediye olarak düşünülse bile...

ya bende ole alcam bişeyler ama 3d seyını yapamadım babamın kartıyla lcam 3d kaydı nerde yaptırıoz anlamadım.bilen varsa bı acıklasa

Kerastese şapkam geldiiiiiiii :) TalıGacı senden haber bekliyorum OK dersen denemicem, kutusunda duruyo dışından baktım. Çok hoş krem rengi çevresi kahverengi kurdeleyle çevrilmiş.

1000 tane şapkam var ama maggi sepetim yok :) Hadi haber bekliyorummmm :)

Tekin Acar Cosmetics
Yarışmamız başladı!!!
DAVIDOFF CHAMPION ENERGY’NİN YÜZÜ KİMDİR?

Mailinizin subject/başlık kısmına DAVIDOFF CHAMPION ENERGY yazarak, doğru cevabınız ile birlikte facebook@tekinacar.com.tr adresine ad,soyad,telefon ve adres bilgilerinizi gönderin, 10., 20. ve 30. şanslı takipçimizden biri olun Davidoff Champion Energy’i ilk siz kullanın...

...Herkese bol şans!!!

kim bu adam yaaa

kızlar benimde epey ugrasımdan sonra maggi sewpetim geldi 12 agustosta kazanmıstım bugun geldi sepet minicikkkkkkkkkk offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…