Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

fikrimühimden terübesi olan arkdaşlar bilgi verbilirmisiniz.dönümce gönderirlermi
bide 8x4 leri gelen ark.ikinci kazandıkarıınızmı gelenler...

herkese şimdiden hayırlı bayramlar.

canım face de sağ köşedeki hesap kısmını tıkla,gizlilik ayarlarını tıkla,facebookta bağlantı kurma satırının altındaki satır sonunda mavi yazılmış ayarları gör sekmesini tıkla..
hemen karşına gelecek,
oradan Beğendiklerini, aktivitelerini ve diğer bağlantılarını görme kısmının karşısında ayarlamaları var..

fıkrı muhımden sınek ılacı gleıyor ..bana da bugun geldı :)

banada geldi sinek ilacım.. her markete gittiğimde alayım diye düşünüyodum ama bi türlü almak kısmet olmamıştı. keşke yaz başı yapsalardı kampanyayı bütün yaz yyecekleri kadar yedi sinekler zaten :)) kan bırakmadılar kan

limango yu kaçırdım..oysaki hdiye çeklerim hazır kocişime polo tşört alıcktım...yarın gene olur belki..herkez tatilde sanırsam burası çok sessiz...

güle güle kullan cnmm bende katılmıştım
inş. bayramda gelmez yaa evde yokumm

markafonide daha önce üye ettiğim ve alış veriş yapıp bana 10 tl kazandıran bi hesaptan,3. alışverişi olduğu halde yine 10 tl kazandım

29 Ağustos'ta sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:

1. Burak Ortaç
2. Özcan Hakyemez
3. Suat Falay
4. Hayriye Özkılınç
5. Gökçe Gündüz
6. Melda Adın
7. Tuğba Karaaslan
8. Öznur Yılmaz
9. Bilal Atalay
10. Duygu Ulaş
11. Başak Yabacı
12. Elif Ayça Aksu
13. Esra Ergen
14. Özlem Filiz
15. Demet Alpay
16. Nadire Aydoğan
17. Gülay Uzun
18. Nurcan Uyaver
19. Aysun Samur
20. Semra Cetemen

Not: Talihlilerimizin, ödüllerin gelmesini istedikleri adresleri enmoda.com'da güncellemeleri gerekmektedir.

herkese iyi bayramlar kızlar...birazdan yola cıkacağım,ama akşama fırsat bulabilirsem geri döneceğim...

iyi bayramlar şu markafonide kargo bedava yapsa ya çekim varr kullanmıyorum beklyrm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…