Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Vision Türkiye
Bugün bir üyemize EnjoyNT Masaj jeli / Harpago Gel hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de

buyrunnn

Günaydın
gogogo nun cevabı:kahpe bizans
Bide limango hangi kargoyla geliyor ?Daha ayakkabım gelmedi yaaa ayın 18inde aldım.22sinde kampanyası bitti. Amma da geç işyapıyorlarmış beee

yutiçi ile geliyor canım.evet bu sitelerden alışveriş uygun ama geç geliyor biraz

[h=6]Kingston Türkiye
Kingston ile radyonun kralı Geveze bir arada.
Geveze’nin Facebook sayfası üzerinden düzenlenecek yarışmada Kingston’dan yıl sonuna kadar sürecek hediye yağmuru başlıyor…
Kingston 8GB USB Bellekler, 16GB WiDrive'lar, 96GB SSD'ler, 120GB SSD, 4GB HyperX DDR3 RAM'ler 12GB HyperX DDR3 RAM, SDHC CARD'lar, Micro SD’ler sizleri bekliyor.
Yarışmalara katılın, kazanın. Detaylar bayramdan hemen sonra[/h]

butigo'ya üyeyseniz bi bakın kızlar
1 alana 1 bedava yapmış:97:

bir de şey sorucam sizlere,limangoya ben cep telimi farklı yazmışım,kod gelmediğinden tanımlayamıyorum...20 tl çekimi de kullanamıyorum nası olucak? (bankadan gelen kod değil,tek kullanımlık limango kodu)

hesabından değiştir tel nonu.

daybuyday a üyeseniz kargo bedava 10 lirada varmış bebde 3 teneke saklama kutusunu 1.70 e aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…