Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

siz sürekli blogunuzun reklamını yapıyorsunuz kac kere uyardık kac kere özür dilediniz ama yine yazmışsınız siremims topic kapanacak o olacak

Arkadaşlar limango'dan anlık 10 TL.lik hediye çeki geldi. en son kullanma saati 08.44 verebilirim.

Krem bnada cıkmısssssssssssssssssssssssssssssssssss
arkadasım bayram gezmesındeyken aradı
senın o kadar kısının ıcınde gene adın var ben yokum dedi

kızlarrr bişi sorcam blog kampanyası linki vermek yasak mı? ben kampanyalar yapmaya basladım belki sizde katılıp kazanabilirsiniz süper hediyeler var diye link vercem ama yasak mı bilmiyorum o nedenle veremedim :)

kızlarrr bişi sorcam blog kampanyası linki vermek yasak mı? ben kampanyalar yapmaya basladım belki sizde katılıp kazanabilirsiniz süper hediyeler var diye link vercem ama yasak mı bilmiyorum o nedenle veremedim :)

e.ve.t tatlım yasak fakat bazılarımız umursamadan halen inatla veriyorlar linkleri bir kere kapandık zatii yine temellii kapanıcaz bu sefer

kızlar benim internetim çok yavaş,kampanyalara çok katılamıyorum.yarın eve döneceğim,daha güzel takip etcem

31 Ağustos'ta sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:

1. Ayşe Yalman

2. Esra Hoşgör

3. Hatice Yazar

4. Yasin Genç

5. Vahide Adıgüzel

6. Eymen Arman

7. KEŞKE OKUDUĞUMUZU ANLASAK

8. Ferman Aydemir

9. Gözde Raday

10. Ayşin Tunalı

11. Ümit Karanlık

12. Sergül Gülben

13. Nebiye Öztoprak

14. Sude Tangı

15. Meral Vural

16. Zehra Balta

17. Eren Dağna

18. Semra Geyve

19. Bilge Aksu

20. Nihan Keçeci Tali

Not: Talihlilerimizin, ödüllerin gelmesini istedikleri adresleri enmoda.com'da güncellemeleri gerekmektedir.

~~

Son düzenleyen: Moderatör:
Organikgiy.com

Organikgiy.com a 2 Eylül e kadar üye olan herkese anında 5 TL hediye çeki.Kaçırmayın

arkomenden bayanlarada çıkıyormu arkadaşlarr?:44:

birde elidorun sorusu ne ile ilgili olucak acabaa geçen kampanyadan kazanamamıştım inş. bundan kazanabilirizz

:26:

Son düzenleme:
BAYRAM BOYUNCA SİTEMİZE ÜYE OLAN HER ÜYEMİZE 5 TL DEĞERİNDE 500 PUAN HEDİYEMİZDİR. BU BEŞ TL YE İSTERSENİZ 2 ADET SABUN VEYA 1 ADET SOLİD PARFÜM ALABİLİRSİNİZ. İYİ BAYRAMLAR. ÇİKOLATA DİŞLERİNİZİ HAYAT DÜŞLERİNİZİ ÇÜRÜTMESİN
DOA KOZMETK

KARGO BİZDEN
25 TL alışverişinize 15.11.2011 tarihine kadar kargo bizden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…