Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

5 liralık çekimizedemi kargo onlardan acaba:44::44::44:

elidor un yarışmasında sorun var bence..
daha soru çıkmadan bugünkü hakkınızı doldurdunuz,başka yarışmada görüşürüz vs.vs.yazısı çıkıyor..
elidor da ısrarla sorun yok diyor..

elidor un yarışmasında sorun var bence..
daha soru çıkmadan bugünkü hakkınızı doldurdunuz,başka yarışmada görüşürüz vs.vs.yazısı çıkıyor..
elidor da ısrarla sorun yok diyor..

evet bencede bidaha da katılmicam elidorun bu yarışmasına 1 kişiye veriyo o da zorla veriyo

yardımınıza ihtiyacaım var arkadaşlar..medikosetin bir yarışması var,30kişinin beğenmesi gerekiyor.23kişi beğendi daha.yardımcı olursanız sevinirim.yorumumu begenmeniz gerekiyor:26:siz de katılırsınız belki duyurmuş olayım..

yarışma nerede link versene

ben daha evvelden alışveriş yapmıştım. şimdi gördüm girdim puanım vardı, site yetkilisine sordum, kargo bize aitmiş, ama başka alışveriş yaparsak 5 tl puanı o tutardan düşebiliyormuşuz. saç bakım yağı ve sülfatsız şampuan siparişi verdim kapıdan ödeme seçeneği dahil 12,5 liraya yolluyorlar.

Son düzenleme:
Ya kızlar Limango'dan alışveriş yaptım şu 3D Secure üye olmak gerekiyormuş ilkinde olmadan alışveriş yaptım ama ikincisinde istiyo fakat üye oluyorum ama kartı tanımıyo çıldırıcam.. Limango'dan alışveriş yapan birileri yardım etsin lütfen :26:

baştan 5 sıradayım

kızlar bu kampanyadan vazgeçtim.biri beni şikayet etmiş beğensinler diye msj atınca.ne insanlar var anlamıyorum.bu beğendirmeli yarışmalara katılmayacağım bir daha.beğenimi kaldırdım zaten.yarışmadan çekildim.siz bilirsiniz ister katılın ister katılmayın.bir de profil linkimi paylaşmış kendi sayfasında beni uyarmak için admin.sinirlerim altüst oldu bayramda.ne diye uğraşırım ki beğendirmelilerle.sonuçta arkadaş sayım belli facede

canım 3d kaydını yapman lazım güvenli alışveriş için.zaten 3d yaptırmadan alısveriş yapma derim ben.bankanın sitesine girip yapabilirsin hangi bankaysa.sonra tekrar alışveriş sitesinden alışsverişini yaparsın

İşte canım sorunda orda. World'ün sitesine girip kaydolmaya calısıyorum olmuyo kartı tanımıyo :26:

canım ben dün akşam da ,bugün de alışveriş yaptım..
sorun çıkmadı..hatta eşimin üyeliğinden ve oğlumun üyeliğinden yaptım
2 seçenek var..3d kaydım var ı tıkla sorun olmaz sanırım..dene tekrar..

Canım bende 3D olmadan ilkinde alışweriş yaptm daha dün. Bugün yine yapmak istiyırum denedm şuanda 3 d olmadan.. ve karşıma böle bişey cktı siparişi onaylaynca;

Ama tele şifre falan gelmedi ve şifreyi girmedende siparişim onaylanmıyo :18:

bekle, belki de şifre geç geliyordur..böyle bi sorun yaşamadım canım ben..
kart no sunu ıvır zıvır ne varsa girdim şifre yolladı cepten..
onu girdim sayfanın istenen kısmına..onaylandı siparişim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…