arkomenden bayanlarada çıkıyormu arkadaşlarr?:44:
birde elidorun sorusu ne ile ilgili olucak acabaa geçen kampanyadan kazanamamıştım inş. bundan kazanabilirizz
:26:
BAYRAM BOYUNCA SİTEMİZE ÜYE OLAN HER ÜYEMİZE 5 TL DEĞERİNDE 500 PUAN HEDİYEMİZDİR. BU BEŞ TL YE İSTERSENİZ 2 ADET SABUN VEYA 1 ADET SOLİD PARFÜM ALABİLİRSİNİZ. İYİ BAYRAMLAR. ÇİKOLATA DİŞLERİNİZİ HAYAT DÜŞLERİNİZİ ÇÜRÜTMESİN
DOA KOZMETK
KARGO BİZDEN
25 TL alışverişinize 15.11.2011 tarihine kadar kargo bizden
5 liralık çekimizedemi kargo onlardan acaba:44::44::44:
elidor un yarışmasında sorun var bence..
daha soru çıkmadan bugünkü hakkınızı doldurdunuz,başka yarışmada görüşürüz vs.vs.yazısı çıkıyor..
elidor da ısrarla sorun yok diyor..
yardımınıza ihtiyacaım var arkadaşlar..medikosetin bir yarışması var,30kişinin beğenmesi gerekiyor.23kişi beğendi daha.yardımcı olursanız sevinirim.yorumumu begenmeniz gerekiyor:26:siz de katılırsınız belki duyurmuş olayım..
BAYRAM BOYUNCA SİTEMİZE ÜYE OLAN HER ÜYEMİZE 5 TL DEĞERİNDE 500 PUAN HEDİYEMİZDİR. BU BEŞ TL YE İSTERSENİZ 2 ADET SABUN VEYA 1 ADET SOLİD PARFÜM ALABİLİRSİNİZ. İYİ BAYRAMLAR. ÇİKOLATA DİŞLERİNİZİ HAYAT DÜŞLERİNİZİ ÇÜRÜTMESİN
DOA KOZMETK
KARGO BİZDEN
25 TL alışverişinize 15.11.2011 tarihine kadar kargo bizden
baştan 5 sıradayım
Ya kızlar Limango'dan alışveriş yaptım şu 3D Secure üye olmak gerekiyormuş ilkinde olmadan alışveriş yaptım ama ikincisinde istiyo fakat üye oluyorum ama kartı tanımıyo çıldırıcam.. Limango'dan alışveriş yapan birileri yardım etsin lütfen :26:
canım 3d kaydını yapman lazım güvenli alışveriş için.zaten 3d yaptırmadan alısveriş yapma derim ben.bankanın sitesine girip yapabilirsin hangi bankaysa.sonra tekrar alışveriş sitesinden alışsverişini yaparsın
Ya kızlar Limango'dan alışveriş yaptım şu 3D Secure üye olmak gerekiyormuş ilkinde olmadan alışveriş yaptım ama ikincisinde istiyo fakat üye oluyorum ama kartı tanımıyo çıldırıcam.. Limango'dan alışveriş yapan birileri yardım etsin lütfen :26:
canım ben dün akşam da ,bugün de alışveriş yaptım..
sorun çıkmadı..hatta eşimin üyeliğinden ve oğlumun üyeliğinden yaptım
2 seçenek var..3d kaydım var ı tıkla sorun olmaz sanırım..dene tekrar..
İşte canım sorunda orda. World'ün sitesine girip kaydolmaya calısıyorum olmuyo kartı tanımıyo :26:
anne kızlık soyadını falan mı acaba yanlış girdin öyle bişiler soruyordu sanırım
bekle, belki de şifre geç geliyordur..böyle bi sorun yaşamadım canım ben..
kart no sunu ıvır zıvır ne varsa girdim şifre yolladı cepten..
onu girdim sayfanın istenen kısmına..onaylandı siparişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?