Misafirperver'de 3. hafta başladı! Gelsin misafirler, hazırlansın çaylar, kahveler... Emsan Mutfak Gereçleri - Misafirperver | Facebook
arkadaşlar...:80::80:
tıkla kazan her SALI günü oluyor..haftaya salıyı bekleyin ve siteyi sık sık kontrol edin..
ayy kocam hepsini tutuklar karakola tıkar çok sinirliii olmazzz alim allahhhhh :82:hehehehehehe bnce oglunu karstırma
dayak yer gelır :)
sen kocanı sok araya :)))))))
ben ılk hafta kazandım
6. sırdaa
tava harıka
ust uste oyna
elın alısıor
peki sitesinden mi katılıyoruz kampanyaya,yoksa faceten mi?kayıt ettirmiştim faceten kartı ama siteden de mi kayıt yaptırcaz numara falan sormuyorlar mı?
çay kahve hazırlıyalım barihiç olmazsa uğraştığımıza değecek bir hediye veriyor
ayy kocam hepsini tutuklar karakola tıkar çok sinirliii olmazzz alim allahhhhh :82:
peki oyun sonunda puanı kaydet demiyo oynadıgımız puanları nasıl kaydediliyomu acabaaa emsanda?????
puanı kaydet botunu cıkıor
bazn oyun sonunda cıkmıor o buton
herkes ondan sıkayetcı
aldıgımız en yuksek puan kaydedılmıor dıor :)
her oyunda sayfanı yenıle öle oyna o sekılde sorun cıkmıor
bn öle yapıorum puanımı kaydedeıor
dene ama hem zevklı hem hedıyeler cok gusel vede kalıtelı
enmoda adres güncellerken tc no istiyo hiç veresim yok bi tişört için
limangoda alışveriş yapınca istiyo aynı sey
ama ben alışveriş yapmıyorum ki bi tişört kazandık facesinden maille alsalardı bilgileri iyi olurdu vermem tc no mu falan
:82::82::82:aynen katılıyorum canım sanaaa :76: migros çöker sanki bi kasa verin dimiiii yoruldugumuza degsinn
maleseffff canım yaatıkla kazanı gören olursa sölesin banaaa
cok guldum :)
alemsın ha
kız yazık bızler cımrı deılız lıtrelık verelımde colaya doysunlar
onlar bıze tadımlık verıor :)
ama kaydet butonu hiç çıkmadı bendee saol canım bakalım
moneye 1 litre coca cola bizden hedaye bu topiktekiler almasa zaten money zengin olur
yazık almayın colalarını yav
ben sarellemi isterim ama
moneye 1 litre coca cola bizden hedaye bu topiktekiler almasa zaten money zengin olur
yazık almayın colalarını yav
ben sarellemi isterim ama
oturup kendisi içsin money clup..250 ml nedir ya..1 bardak..
bnde ısterım fıyatına baktım 6 tl eger oysa verdıklerı
bızım yuzumuzden pek bır maddı cokuntu yasıcaklar
250 ml cola ıcın yapılan yorumları okudunuzmu
oldu olacak bardaga koyun verın demısler
dıgerı bakkaldan alırız yazmıs
hele bırı 25 arkadasıma rezıl olamam 250 ml cola ıcın yazmıs
oturup kendisi içsin money clup..250 ml nedir ya..1 bardak..
Tüm Turkcell'lilere 4 saat konuşma BEDAVA.MARKmost.com üyeleri hem cazip fırsatlardan yararlanıyor hem BEDAVA konuşma kazanıyor. İster kontörlü hat kullanıyor olun ister faturalı, 4 saat boyunca sınırsız konuşun.Kampanyadan yararlanmak için FIRSATI YAKALA deyin, fırsat kodunuzu alın, sonra buraya tıklayarak bilgilerinizi girin, kampanyadan yararlanın.
Tüm Turkcell'lilere 4 saat konuşma BEDAVA.MARKmost.com üyeleri hem cazip fırsatlardan yararlanıyor hem BEDAVA konuşma kazanıyor. İster kontörlü hat kullanıyor olun ister faturalı, 4 saat boyunca sınırsız konuşun.Kampanyadan yararlanmak için FIRSATI YAKALA deyin, fırsat kodunuzu alın, sonra buraya tıklayarak bilgilerinizi girin, kampanyadan yararlanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?