Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

moneyclub dikkat ettiyseniz açılır açılmaz %100 ve %75 dolmuş olarak gözüküyor. bize de %50 ile %25 indirim kalıyor.

Son düzenleme:
bende %25 indirimi yakaladım (( gitti beleş dondurma (( bu arada sunar numunemde geldi şaka gibi :)

nasıl anladın %kaç indirim aldığını bizde bişey çıkmadı

Şöyle anladım son 60 kişi falan kalmıştı diğerleri bitmiş olduğu için el mahkum %25 :))) kaydınız alındı deyince hangisi açıksa onu kazanmış sayıyorum ben arada oynamalar oluo :)) mesela temizlik seti kazandım %100 indirimle 10 kuruşmu ne ödedim anlamadım

selam kızlar ben cuma döndüm ama anca bitirebildim bu kadar sayfayı maşallah ne çok şey yazmışsınız:86::86: başım döndüüüü Kazanan arkadaşlar tebrik ederim güle güle kullanın Bende başladım bakalım bugünnnn hızlanmam lazımmmmmmm bu arada yeni yarışmalar için teşekkürler dalini 831 puan yaptm ama millet 2000lerde zor görünüyor ama haftalıkmış sanırım neyse şansımız var demektir.... şimdilik ben kaçar..... bebekom dışarı çıkmak ister gezsin azcık küçük beyyyy Beğen butonunun gitmiş olmasını da beğenmedim ayrıca

slm kızlarr yaa su money kartda tıkla kazan yeri neresi ben kör oldum sanırım göremiyomdaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…