Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Altınbaşak - Duvar | Facebook

Belirli aralıklarla çekiliş yapılıyormuş

kızlar buraya da bi bakarsanız memnun olurum.
kampanya değil ama kk yöneticilerinin ricası

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/468505-seffaf-oda-1-hafta-konugunu-secelim-anket.html

Matraktshirt
Siz hala sitemize üye olmadınızmı.? MATRAKTSHIRT.COM 'a üye ol, arkadaşını davet et, arkadaşının ilk alışverişinde Matraktshirt kazan.!

sğlun arkadaşlarrr
limangoda luwıt dükkanından aldığım t-shırt firmayla ilgili nedenlerden dolayı gönderilemeynce tekrar 10 tl çek yollamışlar mailde atmışlar özür babında,hemde 3 ay geçerli çekk
markafonide bugn son gndü 10 tl çek vardı kullanmadım artık

25tl lik çeklerimden birini kullandım bile ben

öyle çkeim olsa ben de kullanırdım :))))
geçen gün 10 tl çekim vardı termos aldım çeyizime bana kargosuyla 30a geldi meğersem aynı marka 22 tl miş iyi kazık yedim :)))

arkadaşın dediği gibi kargo beleş olmyaınca kargoyu dşünce 3 tllik çek olmuş oluyo zaten bataktayım iyice batıcam haaa:))))

yazın okunmuyorrrrr cnm..

evet siremims..istersen yazı rengini ve büyüklüğünü değiştir, yazdıkların okunmuyor canım..
yazık bizim gözlere de değil mi?

Fikir Sensin Başvuru Formu | Fikir Sensin! buna katılan var mı kızlar?ben biraz katılmaya çekindimmm

arkadaşlar kusura bakmayın gerçekten isteyerek değil, bazen büyük çıkıyor bazzen küçük yazı niye böyle oluyor bi türlü çözemedim

siremims rengi değiş yazının istersen koyu olsa daha iyi okunabilir

fikirsensine bende katılmadım tel açıcaz felan diyolardı vazgeçtim

kızlarr kek kalıplarının çapı ne kadar oluyor normali?? bi de fiyatı ne kadardır bir tanesinin? 4lü kek kalıbı var limangoda almayı düşündüm çeyizime yardımcı olur musunuz

arkadaşlar kusura bakmayın gerçekten isteyerek değil, bazen büyük çıkıyor bazzen küçük yazı niye böyle oluyor bi türlü çözemedim

canım..ayarlarını biraz kurcala ,deneme tahtası bölümünde dene..ayarlarında bişey var..

kızlarr kek kalıplarının çapı ne kadar oluyor normali?? bi de fiyatı ne kadardır bir tanesinin? 4lü kek kalıbı var limangoda almayı düşündüm çeyizime yardımcı olur musunuz

bence güzel..kullanışlı boyutlar..çok büyük değiller..
diğer dikdörtgen biraz küçük galiba..
şekillerndirici kapak demekle ne istemişler acaba, bildiğimiz şekilli kek kalıbı işte..

bence güzel..kullanışlı boyutlar..çok büyük değiller..
diğer dikdörtgen biraz küçük galiba..
şekillerndirici kapak demekle ne istemişler acaba, bildiğimiz şekilli kek kalıbı işte..

22 tl ye gelecek bana uygun mu sence fiyatı? ben bunların fiyatlarını hiç bilmiyorum bir de hep çeyiz için silikonlardan düşünmüştüm hangisi daha kullanışlıdır ki

22 tl ye gelecek bana uygun mu sence fiyatı? ben bunların fiyatlarını hiç bilmiyorum bir de hep çeyiz için silikonlardan düşünmüştüm hangisi daha kullanışlıdır ki

çekimin süresi dolmuşşşşş

fiyatlar iyiymiş ama kısmet değilmiş demek..
silikon kaplar bana hep, fırına girince ,plastik madde içindekine yiyeceklere işler gibi geliyor..
sağlıklı bulmuyorum..aslında borcam kaplar en iyisi..

benimde huggies 2 ay önce kazandığım mayo bezi göndermedi sürekli yazıyorum hiç tınmıyorlar..hediyesinde değilimde hakkım sonuçta gıcıklar zaten prima kullanıyorum herkese tavsiye ederim yazıcm duvarlarına...
kadınlar ne isterden hediyesi gelen varmı bi kaçkişi vardı sanırsam kazanan

benimde kadınlar ne ister gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…