Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

pandanın duvarına ne yazmışlar
Maraşlı Cevo Sizin dondurma deyil bizim KAHRAMANMARAŞ dondurmasının yerini tutmaz sizin dondurma dondurma deyil panda dondurmamı sence
6 dakika önce · Beğen

ay koptum sabah sabah

slm kızlar arada girip okuyorum kampanyaları gördükçe paylaşıyorum bende nacizane...
limangodan eşimin adına banada çek geldi...zeylanda marka mont beğendim oğluma 19,900..kargo ne kadar tutar acaba bile varmı???

bu arada wenice başladı..beğenin paylaşın inş çıkar:))

siyah inci bn beritan nasılsın:)
uzak kaldım topikten:) ne vr ne yok.. pandanın linki verirmisiniz kıslar

money senden nefret edıyorum
vermedıler sarellemııııııııııııııııııııııııııııııııı

kocacımın ismi var kazanmış hürriyet aile sanırım bu

7tl canım kargo

bnde gordummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))

hürriyet aileyi kazandığımız için birşey yapacakmıyız, herhangibir açıklama yok sitede.. onlar mı ulaşacak bize?

bilmem senin kocanın haberi var mı üye olduğundan ama benimkinin yok
peki ne yapmamız gerekiyor iletişim için onlar gönderirler mi adres bilgilerimizi vermiştik

benimkininde yoktu şimdi aradım söyledim :)))) neyse açıklarlar heralde ne olacağını, adresi verdiysek gelir gibi çünkü eski kazananlar sormuş hediyem ne oldu diye yollandı demişler..

burda yazmıştıımm :)

buldummm panda maxicup ta yazıyo :) dondurmaları seçtiğimiz yerde alttaki üçlünün sağındaki küçük kırmızı oka tıklayın, cupsu seçin, ordaki 3. sıradaki dondurma kutusunda yazmışlar :)

şifreyide vermiş kızlar, herkeste aynı demekki ben farklıdır diye yerini söylemiştim:)

MXC46

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…