Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kartıma yüklenmiş,migrostan sarellemi aldım, fakat markette magnum 4 lü dondurma yoktu..
artık başka şubeden alıcaz..

Kampanya takipcileriyiz
‎600 oldugumuzda çok şık bir hediyeli kampanya ile karşınızda olacagız haydi 21 kişi kaldıııı :)

FACEBOOK || Kampanya takipcileriyiz

NOT: LİNK ÇIKMIYOR.

Son düzenleme:
HalininMerkezi
Değerli Müşterilerimiz Pazartesi ve cumartesi arası online destek saatlari kaç ile kaç arasındadır? İlginize Teşekkürler. Süre 10 dakikadır. '' kampanyamız sona ermiştir'' yazısında sonra gelen cevaplar kabul edilmeyecektir... Lütfen 2 kez cevap vermeyiniz cevap hakkı 1 kezdir. Bir kere cevapdan sonra bekleyiniz. Verdiğiniz Cevapları silmeyiniz. Ekran Fotoğrafları çekiliyor. İkinci kez cevap verenler yarışma dışı bırakılacaktır.

FACEBOOK || HalininMerkezi

NOT: LİNK ÇIKMIYOR.

CEVAP:
09:00 - 00:00

Son düzenleme:
NewBeauty Türkiye
İşte pazartesi günkü hediyemiz; Dermalogica Clearing Skin Wash! Dermalogica'nın ciltteki sivilcelenmeyi, siyah noktaları ve yüzeysel aşırı yağlanmayı kontrol etmeye yardımcı, doğal olarak köpüren temizleyicisi. Perakende satış fiyatı 107 TL olan bu 250 ml'lik temizleyiciye yarın gün içerisinde soracağımız sorumuzu cevaplayarak sahip olabilirsiniz.

Bayramda burası bi durgunlaşmaya başladı... Sonra birazcık hareketlendi gibi olmadı ama yinede eski tadı yok :26:

geceleri bana hep 10 tl veriyo limango 1 saatligine.amannn hediye cekleri bekliyo üfff bi kargo olmasın diye bakorum.yok ben bişe alcam ya gali olmacagı tutar

evettt size migros anımı anlatıyorum

migrosa gittim çıkarttım money kartımı kasadaki çocuğa :94:

dedim kartıma bi bakarmısınız hediye yüklenmişmi

çocuk demezmi alışveriş yapmanız lazım öncee

bendee yooook canımmmm dedim (şaka tabi):)))

sonraa peki dedim gittim reyondan sarellayı kaptım kasaya tekrar geldimm

şimdi bi bakarmısınız karta tekrar dedimm

çocuk saf saf tamam ama kem küüümmm

tamam yüklenmiş ama 5 kuruşunuz varmı demezmiii :95:

çıkardım verdim 50 kuruş gözüdoysun diee

onuda beğenmedii

tamam kalsın dedii

amaa çocuk halaa şaşkın bende açıkladım yavruceyiz oda bilsin yazık :)

böyle böyle facede money karttan kazandım dedimmm,

nası yaa ben bile bilmiyorum dedii şaşkın

bende kaptım sarellamı çıktım

yani size tAVSİYEM direk gidinn alın hediyenizi sonra sorun karta bu yüklenmişmi die:)

yoksa vermeyebilirlerr

biraz uyanık davranmak gerekiyor sanırım

bnde bugun gene gıttım mıgrosa sızın kartınız aktıf deıl yazdı
bnde dedımkı neden kartı aktıf olmadan vermıorsunuz ben hedıye kazandım ne olacak sımdı dedım hc sesı cıkmadı
öle gıttı sarallem

kartıma yüklenmiş,migrostan sarellemi aldım, fakat markette magnum 4 lü dondurma yoktu..
artık başka şubeden alıcaz..

migrostan hediye yüklenmemiş ne yapayım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tavukçularrrrrrrrrr
çikilatacılarrrrrrrrrr
magnumcularrrrrrrrrrrrrr
sizdede oldumu
dun gıttım alamazsın musterı hızmetlerı de kapalı dedıler coluk cocuk 6 mılyon beledıye otobusune werdık gerı geldık bugun gıttım yok ole bısey dedıler:44::44: musterı hızmetlerını aradılar şıfrelerı yazdırdılar calışanlar ın kampanyadan felan haberlerı yok 5 kısıye derdımı anlattım musterı hızmetlerını aradık 3 kısıye de orda anlattık 2 3 saatte kaldım mıgrosta ınat ettım en son bana demezler mı kampanyalı urunler daha magzamıza gelmedı sız onları parayla alın bız sıze yarın karta para yukleyelım gerı o parayla bıseyler daha alın marketten cıktıgımda yatsı ezanı okunuyodu we ben gene hawamı aldım 3 tl otobuse werı ewe geldım madem dedım altyapınız yetersız ne kampanya yapıyosunuz deılmı not aldılar ılgıleneceklermış

pierre cardin kazanç fırsatları die aratın arkadaşlar

faceden link çıkmıyoo

çekilişle 5 kişiye caldion deodorant hediye

Son düzenleme:
sarellenın barkodu kac acaba ılk bıkac nosunu yazarmısın kampanyalı urunlrınkı farklı weremeyız dedıler arkadaşlar almiş dedim arkadaşllarınızı arayıp sorun bakalım dedı ben dedım ama onları tanımıyomşeyyyyy numaraları yokkkkk kadın bana bakıyo yalancı mı ne dıyeeee

canım..önce kiosktan kartınızı geçirin,
sonra kampanyalarım filan diye seçenek var kioskta..
ne yüklenmiş görünüyor..kasiyerle muhatap olmaya gerenk yok..
eğer yüklendiyse raflardan ürünü alıp kasadan geçirebiliriz..
eğer yüklenmediyse de
oradan mağaza müdürü yardımıyla, konuyu izah ederek migros müşteri hizmetlerini arayabiliriz.:102:.
yoksa kasadakine anlatana kadar göbeğin çatlar..
yok alışveriş etmeden olmaz,yok biz bilmiyoruz vs vs.
:82:

ne kampanyalı ürünleri yaaa,ne farklı barkodu ,saçmalamışlar iyice..hee mağaza da sarelle kalmamışsa olur da..
öyle ayrı kampanya malı filan yok..
magnum 4 lü kalmamış mağazada onu alamadım..başka şubesinden varsa alıcam..
çalışanlar hiçbirşey bilmiyor şekerim..
kiosktan kontrol ettikten sonra kartımı..
baktım reyona ,350 gr fındık ezmesi sarelle yazan kavanozu aldım, gittim kasaya :87:hoop diye geçtim sorunsuzca..

sarelle tavık we kola da wardı kiosk ta kontrol ettık hesap 0 o yuzden wermıyıler senın karta yuklenmısmıydı bende gorunmuyo mudur de uyuyoo hepısı bı de onlara nasıl kazandıgımı anlattım 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…