Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ülkerden kazanmışımm :)

dondurma 9unda 1.6 civarında yapmıştım ama açıklanmamış, inşallah kazanmışımdır :)

mıgrosa gıttık tavuk mavuk yuklenmemıs musterı hızmetlerı de 10 da kapanıyomuş gene hawamı aldım geldim

Neva Color
Yarışmamız sona ermiştir. Katılan herkese teşekkür ediyoruz. Doğru cevap Doğru cevabı veren ''39'' dur. Doğru cevabı veren şanslı takipçilerimizi birazdan açıklayacağız.

benim kadınlar ne isterden kazandıklarım hala gelmedi nedense(bu arada hiçbişey kazanamıyorum

serdar ortaç konseri
2 ekim pazar 21.00 kuruçeşme arena

turkcell

20tl ve üzeri kart alan gençturkcellilere 2, turkcellilere 1 davetiye
faturalı hat sahibi genç turkcellilere 2, turkcellilere 1 davetiye
numarasını turkcell e taşıyanlara; yeni turkcell hat, vınn, cep telefonu veya turkcell cep-t paracard alanlara 2 davetiye

ben 3 davetiye aldım. başta sadece yeni hat alanlara davetiye veriyoruz dediler (ama broşürde faturalı hat sahibi gençturkcellilere de diyor dedim (bu arada broşürü de kendilerinden almıştım) herkes birbirine attı ve sonunda 1 davetiye verebiliyoruz dedi ben genç turkcelli lere 2 davetiye diye ısrar edince doğrulama yaptılar ve o hattım için 2 davetiye, gençturkcelli olmayan hattım için de 1 davetiye aldım. gitmek isteyenler haberiniz ola.

migrostan hediye yüklenmemiş ne yapayım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tavukçularrrrrrrrrr
çikilatacılarrrrrrrrrr
magnumcularrrrrrrrrrrrrr
sizdede oldumu

migrostan hediye yüklenmemiş ne yapayım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tavukçularrrrrrrrrr
çikilatacılarrrrrrrrrr
magnumcularrrrrrrrrrrrrr
sizdede oldumu

ben daha gitmedim, sizlerden böyle yazılar gelince gidesim de gelmiyor.güvenmiyorum migrosa

Bu limangoda herzaman kargo bedava olur benim hediye çekim var ya olmaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…