Arkadaşlar hiç böyle ugrasmanıza gerek yok.Kiosklardan indiriminize bakın ve yanında bir kutu çıkıyor ürün listesi mi ne diye ona bastıgınızda size hediye ya da indirimli olan ürünün çıktısını veriyor kiosk.O kagıdı ve ürünü alın kasaya gidin.Bir şey demeseniz bile indirimi görecektir kasiyer
tebrikler canımTebrikler,
Carte d’Or Bir Dilim Kesmez Uygulamasında kazanmış olduğunuz hediye kuponunuz iletişim formunda belirttiğiniz adrese gönderilecektir.
Hediye kuponunuzla Migros Mağazalarından bedava Maraş Usulü Carte d’Or Kesme Dondurmanızı alabilirsiniz.
Sevgiler,
Carte d’Or
bu maıl geldı sımdı
hc kazanan oldumu evemı yolluolar cekı :)
güle güle kullanveet hediye sepetindeki ürünlerim geldi ama sepet göndermemişler
veet hediye sepetindeki ürünlerim geldi ama sepet göndermemişler
Tebrikler,
Carte d’Or Bir Dilim Kesmez Uygulamasında kazanmış olduğunuz hediye kuponunuz iletişim formunda belirttiğiniz adrese gönderilecektir.
Hediye kuponunuzla Migros Mağazalarından bedava Maraş Usulü Carte d’Or Kesme Dondurmanızı alabilirsiniz.
Sevgiler,
Carte d’Or
bu maıl geldı sımdı
hc kazanan oldumu evemı yolluolar cekı :)
kızlar enmoda dan mail geldi,14 eylüle kadar adres bilgilerinizi güncelleyin diye
Sonbahara hazırlanan Mutlu Ayaklar için çekilişimiz sonuçlandı, tebrikler! :) İşte NIVEA Creme, parmak arası terlik ve çantadan oluşan hediye seti kazananların listesi! Kazananlar listesinde ismin varsa NIVEA Türkiye - Kazananlar | Facebook uygulamasından iletişim bilgilerini en kısa sürede doldurman gerekiyor. Tüm katılanlara teşekkür ederiz!
afiyet olsun tebrikler canımmben kazandım burdan :) eve yurtiçi kargo ile gönderiyorlar kuponu. Sonra migrosa gidip alıyorsun.. Kasiyere veriyorsun o da giriyor... Alıp git kasaya dondurmaanı kazandığıma değdi gerçekten çok lezzetliii müptelası olurum artık. oğluşumda çok sevdi... bu arada eğer vermezlerse carte d'or ile iletişime geç.. faceden yazdığım halde mail attılar ve aradılar çok ilgili firma.. ben ilk alamamıştım sonra görüştükten sonra alabildim
Bu kazanan kişilerin ayakları mutluydu şimdi daha da mutlu olacakbizim ayaklar yine mutsuz
:))))))))
bıtırdınmı corbaları
gıcık kapıorum su mıgrosun puruz cıkarmasından
cok sagol bılgı verdıgın ıcın
sarallemde öle gıttı :)
hala kafam orda benım
hemen yolluolar heralde cekı
bnmde ayaklarım mutusz kaldıyok canım daha çoğu duruyorayaklar mutsuz bari midem mutlu olsun
bana da wermedıler am peşını bırakmıcammmmmmm
susmaaaaaaaaaaaaa sustukaaaaaaa sıraaaaaaaaaa sanaaaaaaaaa gelecekkkkkkkk:86::86::88::88:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?