Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sağol cnm tatlı gacı açıklama yaptı ondan öğrendim bende

Tebrikler,

Carte d’Or Bir Dilim Kesmez Uygulamasında kazanmış olduğunuz hediye kuponunuz iletişim formunda belirttiğiniz adrese gönderilecektir.

Hediye kuponunuzla Migros Mağazalarından bedava Maraş Usulü Carte d’Or Kesme Dondurmanızı alabilirsiniz.

Sevgiler,

Carte d’Or

bu maıl geldı sımdı
hc kazanan oldumu evemı yolluolar cekı :)

tebrikler canım

veet hediye sepetindeki ürünlerim geldi ama sepet göndermemişler
güle güle kullan

kargocuları ozledım yha hc gelmez oldu
su mısafırperverdede gene rekor kırsam ne var sankı

Dolunay Soysert'le Zorlu Kirlerin Peşindeyiz
‎4 kat daha güçlü Cillit Bang'den inanılmaz kampanya! Tam 1 ay boyunca her gün saat başı 4 hediye kazanmak için satın aldığınız ürün etiketi üzerindeki şifre ve kasa fişi numarasını gir, hediye kazanma şansını yakala. Facebook ile katıl, şansını ikiye katla! Detaylar için kampanya sayfamızı ziyaret ediniz. Kazanan şanslılar 15 Eylül'den itibaren bu sayfada duyurulacak! Şimdiden iyi şanslar...

http://www.facebook.com/cillitbangturkiye

Son düzenleme:

afiyet olsun tebrikler canımm ben kazandım burdan :) eve yurtiçi kargo ile gönderiyorlar kuponu. Sonra migrosa gidip alıyorsun.. Kasiyere veriyorsun o da giriyor... Alıp git kasaya dondurmaanı kazandığıma değdi gerçekten çok lezzetliii müptelası olurum artık. oğluşumda çok sevdi... bu arada eğer vermezlerse carte d'or ile iletişime geç.. faceden yazdığım halde mail attılar ve aradılar çok ilgili firma.. ben ilk alamamıştım sonra görüştükten sonra alabildim

Kingston ödül yağmuru, bu hafta da sürüyor. Bu hafta ki yarışmanın konusu “En komik fotoğrafı sen çek”

Eylül ayı boyunca GEVEZE her hafta yarışmayı kazanan 5 kişiye 8GB USB, ay sonunda 2 kişiye 16GB WiDrive veriyor.

Yarışmaya katılabilmek için Kingston Türkiye Facebook sayfasını beğen/like et, solda yer alan Geveze ikonuna tıkla, kod numaranı al, Geveze Facebook sayfasına fotoğrafını yükle.

Kod numaranı yazmayı unutma.

https://www.facebook.com/KingstonTurkiye

Sonbahara hazırlanan Mutlu Ayaklar için çekilişimiz sonuçlandı, tebrikler! :) İşte NIVEA Creme, parmak arası terlik ve çantadan oluşan hediye seti kazananların listesi! Kazananlar listesinde ismin varsa NIVEA Türkiye - Kazananlar | Facebook uygulamasından iletişim bilgilerini en kısa sürede doldurman gerekiyor. Tüm katılanlara teşekkür ederiz!

Bu kazanan kişilerin ayakları mutluydu şimdi daha da mutlu olacak bizim ayaklar yine mutsuz

Son düzenleme:

gıcık kapıorum su mıgrosun puruz cıkarmasından
cok sagol bılgı verdıgın ıcın
sarallemde öle gıttı :)
hala kafam orda benım
hemen yolluolar heralde cekı

gıcık kapıorum su mıgrosun puruz cıkarmasından
cok sagol bılgı verdıgın ıcın
sarallemde öle gıttı :)
hala kafam orda benım
hemen yolluolar heralde cekı

bana da wermedıler am peşını bırakmıcammmmmmm
susmaaaaaaaaaaaaa sustukaaaaaaa sıraaaaaaaaaa sanaaaaaaaaa gelecekkkkkkkk:86::86::88::88:

yok canım daha çoğu duruyor ayaklar mutsuz bari midem mutlu olsun
bnmde ayaklarım mutusz kaldı
ama carte dor gelıncemıdem mutlu olabılır :)
bana da wermedıler am peşını bırakmıcammmmmmm
susmaaaaaaaaaaaaa sustukaaaaaaa sıraaaaaaaaaa sanaaaaaaaaa gelecekkkkkkkk:86::86::88::88:

:))))))))))))) 31 eylule kadar alma suresı
yarım yamak yarısmalardan nefret edıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…