Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlar tesekkürler hepinize

heh iyi güzelde 1.5 saniyede nasil yapiyorsunuz ben hala yapamiyorum

dergivitrini

http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/Dergi-Vitrini/137270822986410?sk=wall

HEDİYE ÇEKİLİŞİ HAKKINDA;
DİKKAT: YARIŞMAYA BİR KEZ KATILAN TAKİPÇİLERİMİZ LÜTFEN KATILIMI TEKRARLAMASIN !
MODA MELEĞİNDEN SÜRPRİZ HEDİYE ÇEKİLİŞİ: BU SEZON ENVELOPE CLUTCHLARIN NE KADAR MODA OLDUGUNU TÜM TREND TAKİPÇİLERİ BİLİYOR.. PEKİ BU MUHTEŞEM CLUTCH NEDEN SİZİN OLMASIN :) ÇEKİLİŞ ŞARTLARINI HEMEN YAZIYORUM. İLK ÖNCE FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENMİŞ OLMANIZ GEREKİYOR. DAHA SONRA İSE BU KAMPANYA DUYURUSUNU FACEBOOK SAYFANIZDA PAYLAŞMANIZ... GERİYE TEK KALAN İSE BU DUYURU ALTINA ADINIZI YAZMANIZ..HEPSİ BU KADAR :) 15 EYLÜL AKŞAMI YAPILACAK ÇEKİLİŞ SONUCU ŞANSLI TAKİPÇİMİZİ AÇIKLIYORUZ. HERKESE BOL ŞANS DİLİYORUMM :) FACEBOOK PAYLAŞIMINIZDAN SONRA LÜTFN KONTROLLERİ YAPABİLMEMİZ İÇİN DERGİ VİTRİNİ FACEBOOK SAYFASINI ARKADAŞ OLARAK EKLEYİN !
NOT: KARGO ÜCRETİ KAZANAN ŞANSLIYA AİTTİR !

Domino’s Pizza’nın en yeni lezzeti Pizza Fit’in hamuru incecik açılıyor. Mozzarella peyniri, tulum peyniri, domates, kekik ve fesleğenle hazırlanan Pizza Fit, yaz sıcaklarında favori pizzanız olmaya hazırlanıyor

bu durumda sucuk oluyor :)))))))

kızlar yeni paylaşımlar için sağolun
annem adına kargo gitmiş eşime huggies yenidoğan bebek bezi nerden kazandım acaba hürriyet ailedendir heralde dimi:26:ama benm bebeğim 9 aylık artık yiğenime veririm herkese mi yenidoğan yolluyolar acep:44:

kızlar bu bir dilim kezmez dondurmASINI 4 e yakın bi süreyle bitirdim ama skorları göremiyorum

kazanabilme ihtimalimii bilen varmı

:26:

evet canim zaten sitede yaziyor yenidogan bebek bezi diye

esra8 kazananlarda adını gördm afiyet olsun..
Diğer arkadaşlar için oynadığım gün skorlar yüksekmiş. Eşime de kazanamamışım.

size komik bişey anlatayım kapı caldı 2 cocuk 4-5 yasında bayramınız kutlu olsun diyo (gecende gelmişlerdi para cikolata vermiştim.) bende ne bayramı bayram yok ya dedim vardı ya gelmiştik diyolar 10 kuruş verdim sevindi garipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…