Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

BonnyFood
Beğenen Kazanıyor!
BonnyKupon uygulamasını beğen, 20 TL İNDİRİM KAZAN!

Lipton Ice Tea
Kuzey Güney dizisinde Bade İşçil hangi karakteri canlandırıyor? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gonderen 4., 14, 44., 104., ve 204. takipçimiz tercihine göre AFM'den sinema bileti YA DA Burger King’ten King Nuggets Menü kazanıyor :) Lütfen mailinizde iletişim adresinizi, telefon numaranızı ve hediye tercihinizi belirtmeyi UNUTMAYINIZ. Kazananları saat 17.00’de açıklıyor olacağız. Takipte kalın. :)

Philips Türkiye
Tavsiyeler ve hayaller sizden, hediyeler Philips’ten!

Philips Haftanın Çifti Yarışması’nda evli çiftler tavsiyelerini, evlenmeyi düşünen bekârlar ise evlilik hayallerini paylaşıyor ve her hafta harika hediyeler kazanıyor! Hemen katılın, altın değerindeki oyları toplayın, siz de kazanın!
Facebook'ta Philips Haftanın Çifti | Facebook

Clinique Türkiye
Clinique Tarzını Keşfet uygulamamız tüm hızıyla devam ediyor!

2ml deneme boy High Impact Maskara hediyesi, ücretsiz makyaj etkinliği ve bu yılın son makyaj trendlerini uzmanlarımızdan öğrenme fırsatı, üstelik bir de profesyonel fotoğrafçılara fotoğraflarınızı çektirme şansını elde etmek için yapmanız gereken uygulamamıza katılmak :)
https://www.facebook.com/CliniqueTurkiye?sk=app_257280190969781

valla bende anlamadım bir isim var nerdeyse son 3-4 kampanyadada ismi varr

çıldırıcam yaaaa

hem eşim hem kendim hem kardeşim adına katıldımm

pessss doğrusu bukadar olurr

bu aradaa bende hergün 50 kişiyee duş jeli hediye sanıyordum toplam 50 duş jeliymişş

yaa zamanıma yazık oldu başka bişiy değill

şu aynı isim kazananlarındanda şüphe duymaya başladımm

raid sinek kovucular ile ilgilii anket gelen arkadaşlarımın içinde

spreyi eline ulaşmamış olan varmı halaa

yoksa sadece benimkimi gelmedi

Herkes "Güzellik Vizyonları"nı paylaşıyor, artık sıra sizde. Lancôme’dan "Güzellik Vizyonları" yarışması sol menüde yayında.

Lancôme’un en yeni ürününe sahip olacak 10 şanslıdan biri olmak için tek yapmanız gereken kendi güzellik vizyonunuzu bizimle paylaşmak ve en çok oyu toplamak. Yarışmaya katılmak için aşağıdaki link'i de takip edebilirsiniz.

Lancôme Turkey - Güzellik Vizyonları | Facebook

ERLİNA
Perlina yeni bir "Hediye Çekilişi" etkinliğinde!..

Sonbaharda baharı, hatta yazı yaşıyoruz.. Hediye çekilişinin, heyecanını yaşıyoruz..

Çekilişimize katılmak için tek yapmanız gereken, paylaşmış olduğumuz resmi, profil resminiz yapmanız ve etkinliğimizi sayfanızda paylaşmanızdır. Ad soyad, adres telefon ve facebook profil linkinizi yarisma@perlina.biz adresimize gönderenler arasından 17-09-2011 Cumartesi günü Saat : 17.00 ‘da çekilişimiz yapılacaktır.

PERLİNA
Perlina yeni bir "Hediye Çekilişi" etkinliğinde!..

Sonbaharda baharı, hatta yazı yaşıyoruz.. Hediye çekilişinin, heyecanını yaşıyoruz..

Çekilişimize katılmak için tek yapmanız gereken, paylaşmış olduğumuz resmi, profil resminiz yapmanız ve etkinliğimizi sayfanızda paylaşmanızdır. Ad soyad, adres telefon ve facebook profil linkinizi yarisma@perlina.biz adresimize gönderenler arasından 17-09-2011 Cumartesi günü Saat : 17.00 ‘da çekilişimiz yapılacaktır.

Lancôme Turkey - Güzellik Vizyonları | Facebook

Herkes "Güzellik Vizyonları"nı paylaşıyor, artık sıra sizde. Lancôme’dan "Güzellik Vizyonları" yarışması sol menüde yayında.

Lancôme’un en yeni ürününe sahip olacak 10 şanslıdan biri olmak için tek yapmanız gereken kendi güzellik vizyonunuzu bizimle paylaşmak ve en çok oyu toplamak. Yarışmaya katılmak için aşağıdaki link'i de takip edebilirsiniz.

raid sinek kovucular ile ilgilii anket gelen arkadaşlarımın içinde

spreyi eline ulaşmamış olan varmı halaa

yoksa sadece benimkimi gelmedi

Canım onlar bayram öncesi dağıtılmaya başladı.Narpost getiriyo ara bir sor istersen.Şimdiye kadar gelmiş olmalıydı.Sinir oluyorum şu Narposta benim paketimi açmışlar içinden cdyi almışlar.Bir de adam pişkin pişkin çorbaları bitirdinizmi sepeti istiycektim demez mi maggi'nin sepetini

Canım şurda 1 tane numune ücretsiz bebek külodu yolluyorlar.
DryNites®

canim verdigim linkten numune iste gonderiyorlar

https://www.ob.com.tr/contact

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…