Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tuna Kiremitçi'nin ilk romanı hangisidir?

Git Kendini Çok Sevdirmeden
Yolda Üç Kişi
Dualar Kalıcıdır
Küçüğe Bir Dondurma

ShowTv - Haber

Filli Boya
Hemen linke tıklayıp soruyu yanıtla, Filli Boya'dan hediye boya kazanma şansını kaçırma: Filli Boya - Ödüllü Soru | Facebook

MAXIMUI
GÜNÜN SORUSU
Soru 14

Bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik onların ........ sevmektir. - THesburgh*

cevap
annelerini

mobilya Profilleri | Facebook
tşkler kızlar...........

Privacy Let's Party sonuçları

Ahmet Dalkaç
Enver Kahramanoğlu Onur Büyükoğlu
Ahmet Yasin Çetin Fatih Tuğrul Osman Demiray
Büşra Baloğlu Gizem Gören Ozan Gürel
Cem Yaylagül Gülay Şenol Küleç Pemra Küçükçalık Gürşen
Deniz Özgür Yakut Harun Öztürk Ufuk Tan
Ekrem Aksoy İlke Uysal Uğur Akalın
Emel Burma Mehmet Bulut Uğur Tiğli

Privacy Let's Party
Privacy Let's Party' den her gün hediye...
09 Eylül - 16 Eylül tarihleri arası hediye kazanan 21 kullanıcımızın isimleri "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımızı tebrik ediyoruz. 29 Eylül tarihine kadar her gün 3 kişi hediye kazanmaya devam edecektir.
https://www.facebook.com/PrivacyLetsParty?sk=app_6009294086

Evybaby
Ödüllü kampanyamız “Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor” 16 Eylül Cuma 16.00’da başlayacaktır. Kampanyamıza katılıp ödül kazanmak için tek yapmanız gereken saat 18.00’a kadar günün sorusunu cevaplayarak Cenk Bebek’in anne ve babasına yardımcı olmak. Günün sorusunu 16.00’dan itibaren sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’ sekmesinden ya da Evybaby - Cenk Bebek Evy Baby ile büyüyor | Facebook adresinden görebilirsiniz.

kızlar annem adına kerasteden şapka kazanmıştım,kargocu annemi aramış tekrar adresi istemiş vermiş annem de ama yine bulamadı heralde kaç gün oldu hala gelicek,hangi kargoyla geliyodu hatırlayan var mı,kargoyu arayıp sorsam sonuç elde eder miyim acaba,tahminim geri iade etmişlerdir ama yine de şansımı denemek istiyorum.

arkodan mp3 kazanmıştım,ama o yarışmadan sonra hiç bişey kazanamadım büyük bişey kazanınca nazar mı değiyo acaba ya,bi arkadaş ta dün buna benzer bişeyden bahsetmişti :44:

Aras Kargoyla geldi... Ara bence şubedeyse alırsın hemen geri gönderdilerse bile kerasteneye yazarsın kargocuların suçu diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…