Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

eşim adına markafoniden hediye kuponu kazandım.ne kadar yükleyecekler acaba?limangoda da çekim duruyor 25tl.bugün garage sale %90dı ama kaçıdımmarkafoniden verdiğim sipariş iptal oldu tamin edemediklerinden.kendi hataları olduğu için 10tl hesabıma yüklemişler.çeklerin hepsi birbirine karıştı valla.ne alacağımı şaşırdım.alacak biş de yok

arkomenden kazandığım notebook geldi
çok güzel resmini eklicem.... darısı hepinizin başına....

sonunda benimde enmoda t shirt imgeldi...L istemiştim ama baya baya büyük geldi..
güle güle kullanın kızlar

arko men de yine yokum arkonun hiçbir yarışmasında kazanamadım boşuna uğraşıyoruz

OLEYYYYYY TAMDA REJİME BASLARKENNN
afiyet olsun canım

erkekler bile var ben yine yokum

evyapa memnuniyet yazınca sabunlarla ilgili 5 li duru gourme gönderiyorlar teşeükkür amaclı bide sıvı sabun geldi bana baya cok öneri ve şikayet yazdım cünküüü

benim kafamı buda epey karıştırmıştı.. limangoda kargo bedeli "6,95".. yani bize verdiği 7 tl lik çek ona karşılık.. hem 7 tl düşüp hem kargoyu bedava yapmıo zaten cnm.. kargo parasını çek olarak vermiş oluyor

bu beyler anketi cevaplarken ne yazdılar merak ettim "hangi sıklıkla kullanıyorsunuz ayda 1"

güle güle kullanın kızlar

arko men de yine yokum arkonun hiçbir yarışmasında kazanamadım boşuna uğraşıyoruz

afiyet olsun canım

erkekler bile var ben yine yokum

bu beyler anketi cevaplarken ne yazdılar merak ettim "hangi sıklıkla kullanıyorsunuz ayda 1"

erkeklerin ağda kazanması ne saçmaa

bayağı ilgililer demekki ağdayla
yaw ne karışıyonuz belkı onlar metrosexüel erkek daima bakımlı görünmek istıyolarrrrrrdır:86::86:

Biscolata Club 4. hafta kazananlarını öğrenmek için bu linke tıklayın! Biscolata Club Kazananlar
Cevaplar:
Biscolata Starz ödüllü sorunun doğru cevabı: B) Yıldız
Biscolata Fotoğraf Çerçevesi ödüllü sorunun doğru cevabı: A) Sütlü Krema Biscolata Fincanı ödüllü sorunun doğru cevabı: C) Biscolata Stix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…