yauuwww bacım şunları böle böle uzun uzun alıntı yapmasan sayfa alp er tunga destanı gibi
kızlar bı halt kazandıgım yok ıkı gundur herıfle bırbırımıze gırıyoz ugrasma bos ıslerle dedı bende hırs yaptım wını saklayıp duruyo kawga edıyoruz yaa numune yollayan fırmadamı yok kafayı sıyırcam annem benım adımı keske belescı koyaymıs
Aynen ya, bu fikrimühim hiç aktif değil...fıkrımuhımdende hıc anket gelmıo yaa aglamk ıstıyorum
walla ben de atmıştım cevap da yazmadılar.fikri mühime mail attım yanıt gelirse yazarım sizedee
Ben daha siftah bile yapmadım :44:offff hiç bişey kazanamıyorum. hiç bi yerde adım yazmıyoooorrrrrrrr:95::95::84::83::84:
Nasıl oluyor anlamıyorum...
https://www.facebook.com/#!/pages/İstanblue-Design/212468672119718
kızlar ne zaman başlayacağı belli değil 10 - 12 arası dediler takipte kalın
"Aşkın En Sony Hali" başlıklı yarışmamız başlamıştır.Detaylar linkte
https://www.facebook.com/sonysepetim.com.tr?sk=wall&filter=2
Görünüşünüzle Fark Yaratmak için yeni uygulamamız... Ödül hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Kipling Turkey - Duvar | Facebook
Allah iyiliğini versin canım ya çok güldüm
Aynen walla hırs yapıyo insan yaptıklarının boşa gittiğini görünce.
Derlerya hani, "yenilen pehlivan güreşe doymazmış"
Bizimkiler de benimle alay etmeye başladı, ne gelen var ne giden.
Aynen ya, bu fikrimühim hiç aktif değil...
Ben de yeni üye oldum 1 hafta oldu ama hiç hareket yok...
walla ben de atmıştım cevap da yazmadılar.
Ben daha siftah bile yapmadım :44:
Nasıl oluyor anlamıyorum...
gercekten cok kotu hırs yaptımm boyna numunelere baswuruyom barı onlardan gelsede su belescı gonlum bayram etse
protez geldi cok sasırdım bana kazandın bile dememişti ya narposttan ne geliyo yine bişey gelecekmişte maggi dısında
protez geldi cok sasırdım bana kazandın bile dememişti ya narposttan ne geliyo yine bişey gelecekmişte maggi dısında
kızlar baksanıza new beauty açıklama yapmış bide utanmadan
NewBeauty Türkiye Evet Ece hanım son kullanma tarihi 09/11'dir. Burcu Hanım haklısınız tabi az kalmış durumda ancak halen kullanabilirsiniz ürünü, son kullanma tarihi geçmiş değil.
protexler geliyor demekki yuppiii...
evet ya resim ekleyınn . bana gelseydı eklerdım hemen:97: hangi kargoyla gelıyoor. belki bugun gelir bizedeee
kızlar paylaşıldımı bilmiyorum ama Vanilya Club
Vanilya Club ilk davetiyelerini çok yakında gönderecek ! Hemen VanilyaClub.Com adresini ziyaret edin ve davetiyeniz için kaydınızı yaptırın!
facede vanilya club yazın çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?